De nieuwste aankondiging van Google Assistant is enorm nieuws voor Android Auto

Meer specifiek heeft Google de krachten gebundeld met de ontwikkelaars van de 30 meest gedownloade apps in de Google Play Store om diepere integratie van de Assistent toe te voegen, waaronder Spotify, Snapchat, Twitter en anderen.

Mensen doen veel meer met hun apps dan alleen openen en zoeken in apps, en we willen ook spraakopdrachten mogelijk maken voor die frequente taken.ā€¯Google legt uit.

Nu kun je dingen doen zoals muziek afspelen, hardlopen, posten op sociale media, eten bestellen, een vriend terugbetalen, een ritje maken – de lijst gaat maar door – allemaal met alleen je stem. Vanaf vandaag kunt u proberen meer te doen met uw stem met meer dan 30 van de beste apps op Google Play die wereldwijd in het Engels beschikbaar zijn, en er komen nog meer apps.

Omdat Google Assistant een essentieel onderdeel is van de ervaring achter het stuur, is deze nieuwe aankondiging ook groot nieuws voor Android Auto-gebruikers.

Verschillende van de apps die dieper worden Assistent-integratie zijn al beschikbaar op Android Auto, en dit opent duidelijk de deur naar meer geavanceerde handsfree interactie tijdens het rijden. In Spotify kunt u met Google Assistant bijvoorbeeld specifieke mixen en afspeellijsten afspelen door simpelweg te zeggen “Hey Google, open Motivation Mix op Spotify.

Onnodig te zeggen dat deze Google Assistant-update ook bestuurders in staat stelt meer te doen met spraakopdrachten achter het stuur. Met verbeterde ondersteuning voor spraakopdrachten kunnen apps bijvoorbeeld nieuwe inhoud plaatsen (zoals Twitter of Snapchat), een activiteit vastleggen (in tools voor het bijhouden van activiteiten zoals MyFitnessPal) of zelfs naar producten zoeken in online winkels. dit is duidelijk niet aan te raden achter het stuur.

READ  IOS 14.4-update lost iPhone-beveiligingsbugs op, dus het is het beste om het zo snel mogelijk te installeren

Google staat gebruikers ook toe om aangepaste sneltoetszinnen voor al deze zinnen te maken, dus als u bijvoorbeeld een specifieke mix op Spotify wilt afspelen, kunt u de opdracht gewoon configureren als ‘Hey Google, laten we het feest beginnen.

Written By
More from Lesley Curry
De verbazingwekkende Super Mario-kunst combineert de woede van Cart en Yoshi Island
Eerder deze week trok Nintendo het gordijn van de laatste helft van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *