Weekend pc-speldeals: Sega-edelstenen en een festival van demo’s om door te spelen

Weekend pc-speldeals is waar de heetste gaming deals van over het hele internet elke week op één plek worden verzameld voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en houd je portemonnee vast.

Fans van vechtgames hebben deze week een bundel op hen te wachten op Humble. De nieuwe Let’s Fight bundel komt binnen met zeven games uit het genre, en het $ 1-niveau begint met drie items: Nidhogg, Stick Fight, en Divekick.

Als u meer dan de gemiddelde prijs van de bundel betaalt, momenteel $ 4, krijgt u drie extra titels, namelijk Overgroei, Absolver, en RWBY: Grimm Eclipse. Ten slotte is het derde niveau van $ 10 dat u kunt ophalen Onrecht 2 naast alle voorgaande games.

Houd er ook rekening mee dat de vorige week Een speciale dag, met games zoals DiRT Rally 2.0 en Portal Knights, en Keuze bundels zijn nog steeds van kracht in de winkel.

Epic heeft nog geen week gemist in zijn weggeefactie en vervanging Pikuniku van vorige week zijn er nog twee games, Abzu en Opkomende storm 2, die u gratis aan uw Epic Games Store-bibliotheek kunt toevoegen.

Abzu heeft eerder deel uitgemaakt van deze weggeefacties, maar als je het toen hebt gemist, is dit een goede kans om de op verkenning gerichte avontuurtitel te kopen. Ondertussen, als tactische oorlogsspelletjes meer jouw stijl zijn, Rising Storm 2: Vietnam biedt online gevechten voor 64 spelers die gericht zijn op authenticiteit.

Dit duo kan vrij claimen tot 15 oktober, dan zullen nog een paar games deze promotie vervangen, Amnesia: A Machine for Pigs en Kingdom New Lands.

READ  Er wordt gezegd dat Epic Games wil dat Sony pc-games exclusief in de Epic Store uitbrengt

Gratis evenementen zijn dit weekend in een stroomversnelling geraakt dankzij Valve’s nieuwste Steam Game Festival. Opnieuw zijn er honderden demo’s van aankomende indiegames beschikbaar om gratis uit te proberen tijdens dit Autumn Edition-evenement, dat op 13 oktober zal eindigen.

Hieraan zijn geen verkopen verbonden, omdat het allemaal om niet-uitgebrachte titels gaat, en je zou een aantal interessante ervaringen moeten kunnen vinden, ongeacht je favoriete genres. Ondertussen hebben twee games op Steam regelmatig oude gratis evenementen, met Gevangenis Architect en Total War: WARHAMMER II gaan gratis spelen voor het weekend, beide om jubilea te vieren.

Grote deals

Als je klaar bent met het doorlezen van al die gratis evenementen, kun je hieronder alle grote deals vinden die dit weekend plaatsvinden, waaronder een enorme uitverkoop van Sega aangezien het zijn 60ste verjaardag viert.

DRM-vrije goedheid

Zoals meestal het geval is, zijn er dit weekend ook enkele DRM-vrije games die uitverkocht zijn. Terwijl de jubileumuitverkoop erachter zit, is GOG terug met zijn gebruikelijke reeks wekelijkse deals:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor sommige deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt.


En dat is het voor onze keuze uit de pc-game deals van dit weekend, en hopelijk hebben sommigen van jullie genoeg zelfbeheersing om niet nog meer games toe te voegen aan je groeiende achterstand. Natuurlijk staan ​​er enorm veel meer deals klaar op internet als je er hard genoeg doorheen kamt, dus houd je ogen daarvoor open en heb een heerlijk weekend.

Written By
More from Max Mcgee
Opmerkingen TFT-patch 12.14b – De puinhoop van Aurelion Sol gaat door als de stroom uitvalt
Teamfight Tactics 12.14b-patch is een vervolg op de beruchte TFT-patch 12.14. Hier...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *