De nieuwste Europa Universalis IV-uitbreiding heeft 90% negatieve recensies op Steam

Europe Universales IVLeviathan’s recente uitbreiding voegt nieuwe manieren toe om je historische rijk te verrijken. Helaas lijken een groot aantal bugs hem te hebben getransformeerd De slechtst beoordeelde game op Steam met 90% negatieve recensies.

De ironie is al vrijgegeven Dringende reparatie Het behandelt veel problemen, maar lang niet allemaal. ginder Groot probleem in het EU4-forum En prof Soortgelijk bericht op Reddit Categoriseer problemen, inclusief bugs, evenwichtsproblemen en ontbrekende inhoud.

Leviathan is de eerste EU4-downloadbare content geproduceerd door de nieuwe studio Paradox Tinto, geleid door de oorspronkelijke ontwerper van EUIV, Johan Anderson. In een bericht sinds verwijderd (beschikbaar op Webarchief) Op het spelforum schreef Andersson dat ze “enkele problemen in ons productieproces hebben ge├»dentificeerd en gecorrigeerd op basis van de lessen die uit deze uitgave zijn geleerd, en concrete maatregelen nemen – om huidige problemen op te lossen en ervoor te zorgen dat toekomstige uitgaven voldoen aan de kwaliteit die u verwacht. ”

Bij Post in hetzelfde forum, Paradox BjornB Community Director uitte soortgelijke gevoelens. “Het is duidelijk dat we een enorme misrekening hebben gemaakt in de status van de release die we besloten uit te brengen, en daar hebben we echt spijt van. Maar zoals ik al eerder zei: op dit moment zijn er geen woorden voor onszelf, we kunnen of zeggen dat we kunnen dingen oplossen. Maar ik kan je beloven dat we hard werken. “Zoveel mogelijk om de correcties naar voren te brengen, en we hebben goed gekeken hoe we dat mochten doen.”

Dit is niet de eerste keer dat de Paradox DLC is uitgebracht onder zware kritiek van de community. De vorige DLC, Emperor, bevatte bugs, zij het minder dan die momenteel Gemengde recensies op Steam. Dharma, DLC daarvoor, het heeft Meestal negatieve recensies. De DLC van Prison Architect is eveneens bekritiseerd omdat het buggy en scheef is.

READ  Het nieuwe gerucht over Pokemon 2021 bevat goed en slecht nieuws voor Nintendo Switch-spelers

Vorig jaar zijn we Praat met verschillende huidige en voormalige Paradox QA-medewerkers die beweren onderbetaald en mishandeld te zijn.

“Als mensen het hebben over fouten en dingen in games, hoor je altijd” Q&A dat ze hun werk niet doen, zo-en-zo. “Maar wat ze niet weten, is dat er veel dingen die achter de schermen gebeuren bij deze gamebedrijven waar ze niets van af weten, zoals iemand ons vertelde. “Je weet niets over hoe het er onder de oppervlakte uitziet, want veel bedrijven zijn erg goed in het introduceren van deze interface.”

Written By
More from Aubrey Mason

Games kunnen een belangrijke rol spelen bij het aanpakken van eenzaamheid bij adolescenten

Games kunnen een belangrijke rol spelen bij het aanpakken van eenzaamheid bij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *