Dit zijn de Xbox Free Games with Gold voor mei 2021

Bordspellen zijn al eeuwen hot en dat is met de komst van consoles niet veranderd. In feite zijn er nu ook geen digitale tafelspellen beschikbaar. Neem bijvoorbeeld Armello, een diepgaand bordspel dat kaartspellen, bordspellen en RPG’s combineert.

Als held van een van de Armello-clans ga je eropuit en dwaal je door het spel. Je moet je avontuur plannen, mensen inhuren, monsters verslaan, gebieden ontdekken en andere spelers uitschakelen. Je uiteindelijke doel is om de koning of koningin van zijn troon te verdrijven en je rechtmatige plaats als koning of koningin van Armello op te eisen!

Armello is de hele maand mei gratis te downloaden.

In Dungeons 3 ga je solo gevangeniscel Bouwt. Deze real-time strategiespel plaatst jou in een rol “Lord of the Dungeon” En laat de spelers je helpen de wereld te veroveren. Orks, succubae, zombies en meer kunnen onder andere worden gerekruteerd om de huidige bewoners van de kerker te verslaan en uiteindelijk de wereld over te nemen!

Dungeons 3 is gratis te downloaden tussen 16 mei en 15 juni 2021.

Als er een DC LEGO-game is die je moet spelen, is het LEGO Batman. Gelukkig is de game volgende maand gratis in Xbox-games met de Gold Squad vanaf mei 2021. LEGO Batman neemt je mee op Gotham’s avonturen met de Dark Knight. Meestal is dat behoorlijk donker, maar met LEGO-saus bovenop is elke franchise hilarisch voor jong en oud. Los puzzels op, bouw verschillende LEOG-structuren en versla de aartsvijanden van LEGO Batman in dit spel dat je alleen of samen kunt spelen!

READ  Overschakelen van iOS naar Android zonder gegevens te verliezen: de ultieme gids

Lego Batman is beschikbaar als gratis download tussen 1 en 15 mei 2021.

De kans is groot dat u dit jaar toch op vakantie moet gaan. In Tropico 4 wacht je een heel tropisch antwoord waar je zelfs de controle over kunt nemen. Jij bent de dictator op het eiland en dat betekent dat iedereen op je pijp moet dansen! Helaas heeft elke functie zijn nadelen, aangezien mensen niet altijd even gelukkig zijn op jouw eiland.

Groepen vormen zich, intriges ontstaan ​​en u kunt worden aangevallen door andere landen als u niet goed genoeg bent voor uw volk. Ben je een goede dictator of raak je je troon sneller kwijt dan je kunt zeggen, ga weg?

Tropico 4 wacht gratis op je in de Xbox Store tussen 16 en 31 mei 2021.

More from Madison Garrett

Hoe kun je macOS 11 Big Sur downloaden en installeren?

MacOS 11 Big Sur belooft de grootste update van macOS in jaren...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *