De nieuwste game van Final Fantasy-maker, de Fantasian, wordt gelanceerd op Apple Arcade

Fantasian-Nieuw rollenspel Final Fantasy De maker, Hieronobu Sakaguchi, is Nu beschikbaar Voor Apple Arcade. De game is speelbaar op iOS, Mac en Apple TV.

Fantasian Het is het nieuwste van de Mistwalker-studio van Sakaguchi, die hij in 2004 oprichtte; De ontwikkelaar heeft sindsdien games uitgebracht zoals Het laatste verhaal En de blauwe draak​ ondanks Fantasian Het maakt gebruik van traditionele RPG-elementen zoals turn-based gevechten, en is gemaakt met handgemaakte fysieke modellen – meer dan 150 diorama’s in totaal.

Fantasian Het beschikt over aanraakbedieningen, maar is volgens Sacaguchi bedoeld om een ​​console-achtige ervaring op mobiele apparaten te bieden. De game volgt een held met geheugenverlies die op zoek is naar een manier om zijn verloren herinneringen terug te krijgen. in een Vorig interview Met de randSacaguchi zei dat de herhaling Final Fantasy IV Zorgde ervoor dat hij terug wilde keren naar zijn RPG-roots.

De game is gisteren uitgebracht in Japan. Sacaguchi merkte op Twitter op Fantasian Zijn “Same Birthday” is een van zijn andere spellen, Final Fantasy VI – Titel die vergelijkbare onderwerpen deelt.

READ  De broederschapsrij van USC ondergaat een COVID-19-uitbraak en infecteert er 40
Written By
More from Aubrey Mason

De FBI onderzoekt de aanranding van een man uit Black Indiana

INDIANAPOLIS – De FBI zei dinsdag dat het de gerapporteerde aanval op...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *