Knockout City van de open beta-game van dit weekend; Nu beschikbaar om te downloaden

EA en Velan Studios hebben vandaag aangekondigd dat de Knockout City-bèta van dit weekend voor iedereen beschikbaar is, op elk platform.
De bèta start op 2 april en loopt tot en met 5 april, en biedt ondersteuning voor crossplay en cross-progress op alle negen platforms, waardoor vrienden de kans krijgen om samen aan de actie deel te nemen voordat de game op 21 mei uitkomt. Knockout City biedt spelers intense gevechten terwijl ze leren gooien, vangen en ontwijken in een zeer competitieve game-ervaring die nooit ophoudt verrassend. De actiespel voor meerdere spelers kan worden gespeeld op PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Origin, Steam en de nieuwe Epic Games Store, evenals PlayStation 5 en Xbox Series X | S cross achterwaartse compatibiliteit.
In de open cross-play bèta hebben spelers toegang tot alles waar ze van hielden in de eerste bèta: Moon Locations, Cage and Bombs, Concussion Yard Locations, Rooftop Rumble and Knockout Roundabout, Team KO Playlist en meer content. Dit weekend introduceren we Sniper Ball, Back Alley Brawl-kaart, 1v1 Face-Off en Diamond Dash-afspeellijsten en nieuwe stijlopties. Met in totaal vier kaarten, vijf speelbare ballen, drie afspeellijsten en talloze aanpassingsmogelijkheden, zal deze tweede bèta Brawlers het hele weekend scherp houden. Er zijn ook speciale wedstrijden beschikbaar om aangepaste wedstrijden tegen vrienden of een aantal tegenstanders te maken.
Hier is het afspeellijstschema voor aankomend weekend:
Het KO-team
○ Starttijd: 2 april, 15:00 uur
○ Opleveringstijd: 5 april 03.00 uur
Face off
○ Starttijd: 2 april, 15:00 uur
○ Opleveringstijd: 5 april, 20:00 uur
Diamond Dash
○ Starttijd: 3 april, 20:00 uur
○ Opleveringstijd: 5 april 03.00 uur
Fans kunnen nu de open bèta downloaden voor pre-co-play op hun favoriete platform en vanaf vrijdag 2 april om 15:00 uur CST deelnemen aan het spel. De servers blijven actief tot 5 april om 03:00 uur CEST. Bij deelname aan deze crossplay-bèta ontvangen spelers het stijlvolle Beta Blue Booster Glider en Beta Brawler Player-pictogram wanneer ze terugkeren naar de release van de game op 21 mei. Als extra speciaal dankje krijgen spelers die in februari deelnamen aan de pc-bèta en spelers die zich eerder hadden geabonneerd op de co-play-bèta op knockoutcity.com dit weekend al de mogelijkheid om exclusieve uitrusting uit te proberen!

READ  Dien uw belastingaangifte in op uw smartphone met behulp van de applicatie

More from Madison Garrett

Aankondiging van de officiële uitreiking van de E3 Awards 2021

De European Space Agency (ESA), de organisator van E3, heeft aangekondigd dat...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *