Mensen kamperen al voor GameStop voor PlayStation 5

Morgen is het Black Friday, en GameStop-locaties hebben PlayStation 5-consoles op voorraad. Winkellocaties zijn gesloten voor Thanksgiving en gaan pas open tot 07.00 uur. Dat weerhoudt fans er echter niet van om buiten de winkels te kamperen om hun plaatsen in de rij te beveiligen. Een afbeelding van een rij buiten een GameStop-locatie gedeeld door @UtterPWNedNoob op Twitter toont meerdere tenten die er blijkbaar al sinds 14.00 uur zijn. Het is onmogelijk te zeggen of dit het geval zal zijn voor GameStop-locaties in het hele land, maar het is laat zeker zien hoe groot de interesse is in de next-gen console, op dit moment!

De afbeelding van @UtterPWNedNoob is hieronder ingesloten te vinden.

Gezien hoe moeilijk het momenteel is om een ​​PS5 en een Xbox Series X te krijgen, is het niet verwonderlijk dat mensen kamperen. GameStop gegarandeerd dat elke winkellocatie op Black Friday ten minste twee van beide consoles zou hebben, en dat heeft duidelijk veel aandacht gekregen! De prijzen voor de twee systemen zijn enorm gestegen op sites als Ebay, vooral als resellergroepen lopen tegen consoles aan zodra ze online worden aangeboden.

Eerder deze maand, Best Buy verklaarde dat ze pas in 2021 next-gen consoles in winkellocaties zullen verkopen. Die beslissing is genomen om te voorkomen dat fans in de rij gaan staan ​​buiten de winkellocaties tijdens de coronavirus-pandemie. Met GameStop die de consoles in winkels verkoopt op Black Friday, is precies dat ding gebeurd.

READ  Kijk wat er in Apple's nieuwe kleuren M1 iMac zit, dankzij de laatste iFixit-storing

Voorlopig lijkt het erop dat de vraag naar de PS5 onverminderd zal doorgaan! Degenen die overwegen om in rijen als deze te wachten of een console op sites als Ebay te kopen, moeten niet vergeten dat de console volgend jaar veel gemakkelijker te kopen zal zijn. Hoewel de nieuwigheid van het bezitten van een nieuwe console hoog is rond de feestdagen, zullen verschillende van de grootste games van de console ook beschikbaar zijn op PS4. Voorlopig moeten fans dat in gedachten houden en overwegen te wachten tot de console gemakkelijker beschikbaar is!

Heb je een PS5 kunnen beveiligen? Heb je ooit op Black Friday in de rij gewacht op een videogameconsole? Laat het ons weten in de comments of deel je mening rechtstreeks op Twitter op @Marcdachamp om over gamen te praten!

Written By
More from Lesley Curry

Onafhankelijke PlayStation-games: alles onthuld en aankondigingen vandaag

Sony kondigt vandaag 7 indie PlayStation-games aan of geeft updates, en we...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *