De nieuwste pokemon in scharlaken en violet is een enge kleine puppy

Nou, laten we hallo zeggen tegen een gloednieuwe Pokemon die we gaan ontmoeten in de Baldia-regio. Of moeten we “boe” zeggen? Laatste toevoeging aan pokemon scharlaken en violet Geopenbaard – en het zou je kunnen schrikken!

De Pok√©mon Club Ghost-puppy van Naranja Academy ontdekte een schattige Ghost-puppy en maakte foto’s voor ons allemaal Te zien op YouTube. Moet Fido bang zijn? Misschien… maar je kunt nooit te veel pokemon honden hebben, vooral als je een beetje intimiderend bent.

De naam van deze pup is Greavard en hij is een puur spooktype – hij is zo ruig en pluizig dat je zijn ogen niet kunt zien. Hij heeft een kaars boven zijn hoofd – Litwick bezit hem misschien? Hij is ook erg speels en vindt het heerlijk om zich in de grond te verstoppen en de kaars uit te steken.

Maar het lijkt erop dat zijn hilariteit kan leiden tot iets heel eng – je kunt er slaperig van worden. Of steelt het je ziel? De ‘uitzending’ eindigt met de student die flauwvalt, de camera valt en de hond haar gezicht likt. Eh…?

Gewoon weer een perfecte vriend om toe te voegen aan je ‘dex’ dan? Ja natuurlijk. En het feit dat hij vriendelijk is En de Kun je je eenzaam voelen? We laten deze kleine ons altijd bang maken.

READ  AMD brengt ruisonderdrukkingstechnologie en tot 92% OpenGL-prestatieverbetering uit in nieuwste stuurprogramma's
Written By
More from Lesley Curry
Er wordt gezegd dat Apple Watch ‘Pro’ het eerste herontwerp van de serie sinds 2018 zal aanbieden
Details over de aankomende high-end versie van de Apple Watch Series 8...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *