Komt Football Manager 2023 op Xbox Game Pass?

gepubliceerd: 2022-10-25T14:28:19

bijgewerkt: 2022-10-25T14:28:29

Football Manager 2023 is eindelijk hier, maar zal het verschijnen op Xbox Game Pass? Nou, dit is wat je moet weten.

Als je aan de Football Manager-serie denkt, denk je waarschijnlijk al snel aan iemand die urenlang naar een computer of laptop kijkt in plaats van naar een ander apparaat.

Dat is al jaren zo, maar Sports Interactive heeft zich de laatste jaren aangepast. De release van de noodlottige console in de vorm van FM 2008 voor Xbox leidde tot verbeteringen aan meer draagbare versies, wat leidde tot FM Mobile en, meer recentelijk, FM Touch.

Met Football Manager 2021 is de serie terug op Xbox en is gearriveerd Xbox Game Pass Met een consoleversie vergelijkbaar met FM Touch. Het gebeurde opnieuw met FM22 en het is hetzelfde verhaal met Football Manager 2023.

Komt FM23 naar Xbox Game Pass?

Dit is correct, jaEn de Amerikaans voetbal baas 2023 Het komt op Xbox Game Pass Eenmaal uitgebracht op 8 november, werd het al door Microsoft bevestigd in een bestand Lijst met nieuwe toevoegingen voor de maand november.

Omdat het een FM Touch-versie is, is er geen proefperiode zoals voor pc-spelers, maar je kunt het spelen wanneer je het volledige spel start. Nogmaals, dat wordt verwacht op 8 november.

Hoewel dit de geplande releasedatum is, kan er altijd een vertraging zijn vanwege enkele problemen met de bètaversie met de ontwikkeling van jongeren. Sports Interactive is op de hoogte van de problemen, maar we houden u op de hoogte als er dingen veranderen.

READ  Xbox herinnert ons eraan dat het in de toekomst meerdere uitbreidbare opslagopties zal bieden
Interactieve sport / Sega

Football Manager 23 komt weer op Xbox Game Pass.

Zodra Football Manager 2023 in Game Pass komt, moet je beslissen welk team je gaat managen.

Natuurlijk kun je je favoriete club overnemen en proberen het fortuin om te draaien, maar waarom niet beginnen met Enorm budget in een van de rijkste teams in de game. Het is zo leuk dat we je niet tegenkomen als je regelmatig £ 50 miljoen aan spelers uitgeeft

Written By
More from Vanessa Hale
Details over Xbox Exclusive: The Outer Worlds ontmoet middeleeuwse fantasie
Bron: Xbox Game Studios In het afgelopen jaar hebben steeds meer details...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *