De Nintendo OLED Switch komt mogelijk in september

Volgens A. Bloomberg-rapport. De productie begint al in juli en Bloomberg zegt dat het systeem mogelijk wordt aangekondigd vóór de E3-beurs, die op 12 juni in hypothetische vorm van start gaat.

Zoals Bloomberg opmerkt, zou de aankondiging vóór E3 externe uitgevers, evenals Nintendo zelf, in staat stellen hun games op nieuwe apparaten te laten draaien. Deze versie van Switch zou gebruiken Robuuster dan silicium dan Nvidia Werkt met DLSS-technologie, waardoor 4K-tv-uitvoer mogelijk is. Er wordt ook gezegd dat het een 7-inch OLED-scherm van Samsung heeft.

Bloomberg zegt dat Nintendo-leveranciers “er zeker van zijn” dat ze aan de eisen kunnen voldoen ondanks een wereldwijd tekort aan chips en andere componenten. Volgens het rapport zijn “productlijnen beter voorbereid op mogelijke wijzigingen aan componenten en onderdelen die door Nintendo worden gebruikt, zijn minder aan concurrentie onderhevig dan die in de krachtigere consoles van hun concurrenten”, hoewel hij nog steeds waarschuwt dat “het vermogen van het bedrijf om aan de eisen van Nintendo te voldoen. de vraag is niet gegarandeerd. “Consumenten.”

Het huidige model van de Switch was het afgelopen jaar op veel gebieden moeilijk te vinden, waarbij de toegenomen vraag tijdens de pandemie werd verergerd door uitdagingen met de toeleveringsketen.

READ  Het World Wide Web-pictogram dat de naam van de wereldveiling heeft veranderd NFT
Written By
More from Lesley Curry

Nvidia’s RTX 3060 Ti: waar en wanneer te kopen

Nvidia’s $ 399 RTX 3060 Ti is beschikbaar voor aankoop op woensdag...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *