Kun je PS5 en Xbox Series X niet op voorraad vinden? Probeer Target – dit is wanneer u dit moet controleren

Bijwerken: Target PS5 kan vandaag, 27 mei, worden aangevuld. Heb je de GameStop PS5 en Xbox Series X-herbevoorrading gisteren gemist en de Amazon PS5-bevoorrading daarvoor? Zo ja, dan volgt u duidelijk niet PS5 hervult Twitter Tracker Matt Swider Wie stuurt waarschuwingen Als je zijn Twitter-account volgt en meldingen inschakelt. Door nieuws en waarschuwingen aan te vullen, kregen 28.000 mensen een console.

  • Zo snel mogelijk een PS5 of Xbox kopen? Volg onze Twitter-tracker Matt Swider op PS5 Voor meldingen en live updates. Het is de snelste manier om realtime updates te krijgen.
  • Waarschuwing: koop niet van Twitter-gebruikers – dit zijn allemaal oplichting. Koop alleen in Amerikaanse winkels, merkt Matt op. Niemand kijkt er gretig naar uit om de console voor slechts $ 550 te verkopen.

Klik op dit voorbeeld om Matt Swider’s PS5 te waarschuwen voor het aanvullen van Twitter, zodat je zijn account kunt volgen en meldingen kunt inschakelen. Het verzendt ook waarschuwingen voor het opnieuw bevoorraden van de Xbox Series X.

(Foto tegoed: Matt Swider / Twitter)

Wanneer is het de bedoeling om de PS5 aan te vullen? Het zou vandaag kunnen zijn

Written By
More from Vanessa Hale

De tekorten aan PS5- en Xbox-componenten zullen worden onderzocht als onderdeel van Biden’s nieuwe uitvoerende bevel

Het wereldwijde tekort aan halfgeleiderchips is verergerd door de pandemie van het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *