De nominaties voor de Game Awards 2020 zijn binnen, met Genshin Impact en Among Us voor de beste mobiele game | Lidwoord

De jaarlijkse Game Awards van Geoff Keighley komen eraan, wat deze keer een volledig digitaal evenement gaat worden. De genomineerden zijn nu aangekondigd voor de verschillende categorieën, maar we zijn natuurlijk het meest geïnteresseerd om te zien wat zij beschouwen als de beste partij mobiele games van 2020.

De genomineerden zijn:

Er zijn voor mij twee onmiddellijk merkwaardige vermeldingen in die lijst. Noch Among Us noch Call of Duty Mobile daadwerkelijk uitgebracht in 2020. In het geval van Among Us is de opname ervan begrijpelijk gezien de boost in populariteit die de game dit jaar heeft gekregen, maar Call of Duty Mobile is een beetje vreemd. De first-person shooter ontving in 2019 niet alleen een nominatie, maar won ook de prijs.

Ondertussen is Call of Duty Mobile de mobiele game voor soul op de lijst. Among Us en Legends of Runeterra kunnen ook op pc worden gespeeld, terwijl Pokemon Café Mix beschikbaar is op Switch. Evenzo kan Genshin Impact worden gespeeld op een mooie pc, PS4, PS5, Nintendo Switch en mobiel.

Het is dan een enigszins teleurstellende lijst. Ik zeg niet dat deze spellen slecht zijn, maar het voelt alsof veel goede titels over het hoofd zijn gezien ten gunste van herkenbare namen. If Found …, dat was genomineerd voor de Games For Impact-prijs, werd weggelaten, terwijl Retro Bowl, Bonfire 2: Uncharted Shores en een handvol Apple Arcade-titels ook werden genegeerd. Allemaal betere kanshebbers voor de prijs dan de middelmatige Pokemon Café Mix.

Wat vind je van de nominaties van dit jaar voor The Game Awards? Zijn er flagrante omissies aan de mobiele kant van de dingen op basis van wat je dit jaar hebt gespeeld? Laat het ons weten in de comments.

READ  PUBG Mobile terug in India? Game is naar verluidt beschikbaar tegen het einde van het jaar

Op zoek naar meer geweldige mobiele games om te spelen? Hier zijn 6 van de beste die in oktober voor iOS en Android zijn uitgebracht

Written By
More from Eda Greene

Download hier het ticket voor de First Division Assistant Hall

De Karnataka Public Service Commission (KPSC) heeft de toegangskaart afgegeven voor een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *