Bucks hebben geen fans thuis om het seizoen te beginnen

___

De voor zondag geplande basketbalwedstrijd van Gardner-Webb in Georgia is afgelast. Georgia zegt dat de beslissing volgde op een positieve COVID-19-test in het Gardner-Webb-programma.

Georgië hoopt zondag een ander team te vinden om te spelen.

De afgelasting komt nadat No. 9 Duke’s geplande seizoensopener tegen Gardner-Webb woensdag werd uitgesteld, ook vanwege coronavirusproblemen in het Gardner-Webb-programma. Die wedstrijd kan worden verzet.

Gardner-Webb zegt dat de beslissing volgde op een positieve COVID-19-test en contactopsporing binnen zijn programma. De speler die positief testte, is asymptomatisch.

Georgië is gepland om zijn seizoen woensdag thuis te openen tegen Columbus State.

___

Tom Izzo, de basketbalcoach van de staat Michigan, heeft het leiden van zijn team hervat, twee weken na een positieve COVID-19-test en nadat hij thuis was geïsoleerd.

Izzo kreeg toestemming om in het weekend trainingen bij te wonen en ging maandag weer aan het werk in zijn kantoor op de campus. De coach van de Hall of Fame zal woensdagavond thuis tegen Eastern Michigan op de bank zitten met de 13e geplaatste Spartanen in hun seizoensopenende wedstrijd.

“Onze eerstelijnswerkers waren in deze tijd zo essentieel, en ik heb grote waardering voor die mensen en voor wat ze hebben gedaan om deze ziekte gedurende deze tijd te bestrijden”, zei Izzo. “Hoewel sommige positief geteste mensen er niet al te veel last van hebben gehad, ben ik hier om je te vertellen dat dit virus geen grap is en dat iedereen dit serieus moet nemen.”

___

Het voetbalteam van Maryland zal maandag terugkeren om te oefenen met de verwachting deze week te spelen nadat de vorige twee wedstrijden waren geannuleerd omdat coach Michael Locksley en verschillende spelers positief testten op COVID-19.

READ  Knicks huurt Kentucky's Kenny Payne in als assistent-coach

Damon Evans, atletisch directeur uit Maryland, zei: “We zijn optimistisch dat we aanstaande zaterdag in Indiana kunnen spelen. Zoals we de hele tijd hebben gedaan, zullen we doorgaan met dagelijkse testen, die resultaten monitoren en alle beslissingen op die resultaten baseren. “

Evans zei dat Locksley zich “goed voelt” en deze week virtueel zal deelnemen aan de training voordat hij op vrijdag met het team naar Indiana reist en de Terps op zaterdag coacht.

Maryland heeft niet meer gespeeld sinds het verslaan van Penn State op 7 november.

___

Verschillende leden van de Baltimore Ravens-organisatie hebben positief getest op COVID-19, waardoor het team alle activiteiten virtueel kan uitvoeren met een wedstrijd tegen het ongeslagen Pittsburgh op donderdagavond.

De Ravens zeiden dat ze zondagavond laat waren geïnformeerd dat “meerdere” mensen positief testten. Het team heeft zijn praktijkfaciliteit gesloten en is begonnen met het traceren van contacten.

De namen van degenen die positief testten op COVID-19 zijn niet vrijgegeven.

___

Tennessee heeft de activiteiten in het basketbalprogramma voor mannen onderbroken met hoofdcoach Rick Barnes onder personeel, spelers en ander personeel dat positief is getest op COVID-19.

Barnes, 66, is het isolatieprotocol ingevoerd en het programma volgt de SEC, lokale en universitaire gezondheidsrichtlijnen.

Een release van de school zei dat de positieven zondag werden ontdekt tijdens routinematige bewakingstests die drie keer per week werden uitgevoerd volgens de NCAA- en SEC-richtlijnen. Maandag wordt het programma opnieuw getest.

De nr. 12 vrijwilligers zouden woensdag tegen Charlotte openen voordat ze vrijdag tegenover VCU stonden in de Volunteer Classic in Knoxville. De school zal dinsdag de status van die spellen updaten.

READ  No Man's Sky krijgt een complete visuele revisie in de post-update

___

De seizoensopener van Duke op de negende plaats tegen Gardner-Webb is uitgesteld vanwege nieuwe problemen met het coronavirus binnen het Runnin ‘Bulldogs-programma.

De aankondiging kwam maandag, twee dagen voor de herenbasketbalwedstrijd in Cameron Indoor Stadium. Gardner-Webb zegt dat de beslissing volgde op een positieve COVID-19-test en contactopsporing binnen zijn programma. De speler die positief testte, is asymptomatisch.

De scholen zeiden dat ze het spel op een later tijdstip zouden kunnen verzinnen.

Duke staat op het programma als gastheer voor Coppin State op zaterdag, terwijl Gardner-Webb wedstrijden heeft gepland op nummer 21 in Florida State op vrijdag en in Georgia op zondag.

___

Mississippi heeft vier basketbalwedstrijden afgelast en teamactiviteiten opgeschort tot 7 december vanwege positieve COVID-19-tests en contactopsporing.

De school in Oxford, Mississippi, maakte maandag bekend dat de Justin Reed Ole Miss Classic-set voor deze week is geannuleerd, samen met de wedstrijd van 5 december tegen Memphis.

De rebellen zouden woensdag Central Arkansas, donderdag Jackson State en vrijdag Arkansas State ontvangen.

Ole Miss zegt dat de betrokken atleten en personeel “passende veiligheidsmaatregelen nemen in overeenstemming met het universitaire protocol”.

De rebellen zijn nu gepland om het seizoen 12 december te openen tegen UNC-Wilmington.

___

Supporters mogen vanaf volgende week terugkeren naar Engelse sportstadions nadat de Britse premier Boris Johnson aankondigde de coronavirusbeperkingen te versoepelen.

De wijzigingen worden van kracht nadat de nationale lockdown van Engeland op 2 december is afgelopen.

In eerste instantie zullen maximaal 4.000 fans worden toegelaten op locaties in de gebieden met de laagste COVID-19-infectiepercentages en maximaal 2.000 in de gebieden die onder de volgende beperkingslaag vallen.

READ  De regisseur van "Destiny 2" belooft dat de "beste dagen" nog in de toekomst liggen, de staat van het spel moet nog komen

De meest risicovolle gebieden zullen nog steeds geen fans krijgen.

Plannen voor de terugkeer van toeschouwers in oktober werden opgeschort vanwege een piek in gevallen van coronavirus.

___

Borussia Dortmund zegt dat aanvallende middenvelder Reinier positief is getest op het coronavirus.

De aankondiging komt een dag voordat Dortmund tegen de Belgische club Brugge speelt in de Champions League.

Dortmund zegt dat Reinier thuis geïsoleerd is en geen symptomen vertoont. Hij wordt uitgeleend door Real Madrid.

Reinier speelde voor het laatst voor het Braziliaanse nationale team onder 23 in twee vriendschappelijke wedstrijden in Egypte tijdens de laatste internationale pauze. Hij zat zaterdag niet in de selectie van Dortmund voor de 5-2 overwinning in de Bundesliga op Hertha Berlin.

___

Meer AP-sporten: https://apnews.com/apf-sports en https://twitter.com/AP_Sports

More from Madison Garrett

De Samsung One UI 3.1-update introduceert ook krachtige Galaxy S21-functies op de Galaxy S20-serie, Galaxy Note20 en Galaxy Z-serie.

Nieuwe functies en extra cameramogelijkheden zijn nu beschikbaar voor meer Galaxy-gebruikers Samsung...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *