De officiële Space Jam 2-stickers staan ​​al op WhatsApp: hoe download je ze

Space Jam: een nieuwe erfenis Het werd een paar dagen geleden uitgebracht in theaters over de hele wereld en is de enige HBO Max-streamingservice in de Verenigde Staten. Het publiek reageerde niet positief en critici beoordeelden de nieuwssite negatief WhatsApp biedt een speciaal stickerpakket. Dit moet je doen om ze te krijgen!

De filmsterren de Los Angeles Lakers en de NBA-ster, James LeBronDus hij was de tweede basketballer die deelnam aan animatie na de eerste ruimtejam in 1996 Michael Jordan Schitter met Looney Tunes. Warner Bros. Zoals eerder opgemerkt, is dit geen vervolg, maar een nieuw verhaal.

Om de speelfilm regelmatig te promotenEn de nieuwe erfenis Het bevat afbeeldingen van LeBron James als stickers op WhatsApp en verschillende personages zoals Bucks Bunny, Lola Bunny, Road Runner en Toffee Duck.. Zie je ze niet? Bekijk ze eens!

Koop deze bundel Space Jam: een nieuwe erfenis U moet de onderstaande stappen volgen:: voer een gesprek in WhatsApp in en tik op het selectiepaneel voor emoji’s, GIP’s en stickers. Als u het “+”-symbool in de rechterbovenhoek van het vak aanraakt, wordt de winkel geopend. Eenmaal binnen verschijnt een pakket van 4,5 MB en drukt u op “Download”. erg makkelijk!

Zo kun je grappige stickers uit de film Warner Bros. op je mobiele telefoon. Volg de gedetailleerde stappen en in seconden met de hoofdpersonen. Trouwens drukke plaatsIn de winkel vind je stickers voor veel van de film- en tv-producten of de stijlen waar je het meest van houdt.

45 seconden is een nieuwe manier, deel gerust ons artikel op sociale netwerken om ons een boost te geven. 🙂

READ  De fout verhindert dat M1 Macs iOS-apps downloaden
Written By
More from Eda Greene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *