De OnePlus Nord Android 11-update is nu beschikbaar

Goed nieuws voor OnePlus Nord-gebruikers, want de Android 11-update is nu beschikbaar om te downloaden! Lees hier wat er nieuw is en hoe u updates kunt krijgen.

Lees verder na de aankondiging.

De OnePlus Nord Android 11-update is nu beschikbaar om te downloaden

OnePlus heeft de Android 11-update voor Nord uitgebracht, de midranger die vorig jaar werd uitgebracht. Hierdoor is de smartphone geüpdatet naar de nieuwste Android-versie, nadat de OnePlus 8 en 8 Pro de update al hebben ontvangen. De update heeft een grootte van 2,8GB, waardoor downloaden via wifi een slimme verbinding is.

Je ontvangt automatisch een melding op OnePlus Nord wanneer de Android 11-update voor jou beschikbaar is. OnePlus rolt zijn updates meestal geleidelijk uit, wat betekent dat je niet meteen een software-upgrade ziet verschijnen. Het is ook mogelijk om handmatig te controleren of de update kan worden gedownload. Open hiervoor Instellingen in OnePlus Nord, ga naar “Systeem” en selecteer vervolgens “Systeemupdates”.

Android 11 is een grote update die veel verbeteringen kent. Deze software geeft een geheel nieuwe look, OnePlus kijkt goed naar Samsung’s One UI. Ook nieuw zijn chat-bubbels voor snellere en eenvoudigere antwoorden op berichten. OnePlus heeft de donkere modus (of donkere modus) verbeterd, gezien de Gallery-app nieuwe functies en het always-on-scherm uitgebreid met nieuwe functies.

Meer over OnePlus Nord

OnePlus Nord is sinds augustus vorig jaar in Nederland verkrijgbaar en is een populair middensegment. Voor 399 euro krijg je een toestel met een snelle Snapdragon 765G processor, die bijvoorbeeld ook in de duurdere Google Pixel 5 zit. Ook heeft de smartphone een 90Hz glad scherm, waardoor de telefoon er prettig en snel in gebruik uitziet. Onder de motorkap zit ook een grote batterij van 4.115 mAh die erg snel oplaadt.

READ  Pure Terrastival geen goedkeuring van de gemeente; kaartverkoop uitgesteld

Bovendien heeft OnePlus Nord vier camera’s achterop. Het is een primaire camera van 48 MP, een groothoekcamera van 8 MP en een macrocamera van 2 MP. Close-up’s​ De 5MP dieptesensor maakt het plaatje compleet. Aan de voorkant zitten twee selfiecamera’s: de ene gewone 32MP, de andere (8MP) waarmee je hele brede foto’s kunt maken.

Meer weten? Lees ook onze OnePlus Nord-recensie voor alle functies en uitgangen over het apparaat. In onze Android 11 review vertellen we je alles over de innovaties van deze update.

Het laatste nieuws over OnePlus:

More from Madison Garrett

Apple noemt Genshin Impact als iPhone-game van het jaar

appel heeft de beste games en apps van de App Store van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *