Hoe de Vulkan API in Valheim te gebruiken – Valheim Wiki Guide

Laatst bewerkt:

Deze pagina maakt deel uit van de Valheim Wiki-gids van IGN en beschrijft alles wat je moet weten over het inschakelen en gebruiken van de Vulkan API in Valheim na de recente update 0.146.8.

Wat is Vulkan API en waarom zou u het met Valheim moeten gebruiken?

Uitgebracht als onderdeel van hun 0.146.8-update, kunnen spelers nu het gebruik van Vulkan in Valheim inschakelen. Vulkan is in feite een API die erg op DirectX en OpenGL lijkt voor degenen die misschien niet bekend zijn met deze technologie. Vulkan staat vooral bekend om het leveren van betere in-game prestaties, ongeacht de CPU en GPU van de speler.

Aangezien Valheim zich nog in de vroege toegangsfase bevindt, kan niet worden ontkend dat er veel verbeteringen kunnen worden aangebracht om de prestaties van het spel te verbeteren. Hoewel je er altijd voor kunt kiezen om prestatiebevorderende tweaks te gebruiken, wordt Vulkan officieel ondersteund door Steam. De ontwikkelaars, Iron Gate, zijn van mening dat Vulkan enkele willekeurige crashes met betrekking tot GPU-stuurprogramma’s en andere factoren kan oplossen. U kunt volledige patch-opmerkingen bekijken voor update 0.146.8

Aan het eind van de dag, als je oude hardware gebruikt, kan het echt geen kwaad om Vulkan uit te proberen, aangezien veel spelers hebben gemeld dat hun oorspronkelijke FPS bijna is verdubbeld.

Hoe de Vulkan API in Valheim te installeren en gebruiken

Nu we weten wat Vulkan kan doen, kun je als volgt Valheim dwingen om te draaien met Vulkan ingeschakeld in slechts twee eenvoudige stappen. De eerste stap:

READ  Xbox-bezitters kunnen games naar Android-apparaten streamen

Open Steam en ga naar je Steam-bibliotheek en zoek naar Valheim. Klik met de rechtermuisknop op het Valheim-pictogram en selecteer eigenschappen.De tweede stap:

Blijf op het tabblad “Algemeen” en zoek naar de instelling “Bedieningsopties” onder aan het venster Eigenschappen. Klik in het invoerveld en typ “Vulkaankracht

Sluit nu eenvoudig het venster Eigenschappen en Valheim zal nu starten met Vulkan ingeschakeld wanneer de pop-up “Spelen met Vulkan” die verschijnt bij het starten van het spel is aangevinkt.

Op zoek naar meer Valheim-gidsen? Bekijk onze complete bouwgids of zelfs ons how-to-centrum om meer te weten te komen over de wereld van Valheim.
Written By
More from Aubrey Mason

Halo-fitnessband en -app: Amazon’s intrede in de fitnessruimte is ambitieus, maar vreemd

Amazon is de gezondheids- en fitnesswereld betreden met Halo, een abonnementsservice en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *