De ontwikkelaar van de aankomende South Park-videogame is onthuld

nieuwe South Park De videogame werd vorig jaar stilletjes aangekondigd met een rapport dat het beschreef als “een 3D-videogame die zich afspeelt in een wereld”. South Park. Hoewel deze beschrijving zo vaag mogelijk was en weinig details bood, weten we nu met welke ontwikkelaar South Park Studios zal samenwerken voor hun nieuwste videogame-aanpassing.

Verwant: Verslag: Nieuw South Park-spel wordt ontwikkeld

Als vacature voor een master level designer in een bestand onthul de locatieDe ontwikkelaar van het project is een vraag. South Park Het wordt de grootste game van de studio tot nu toe, die bestaat uit “voormalige AAA-ontwikkelaars wiens eerdere teamcredits het volgende omvatten: Dief: dodelijke schaduwenEn bioshockEn Bioshock 2En Oneindige bioshockEn beledigendEn South Park: Stick of Truth, En South Park: kapot maar compleet.Zien hoe de studio leden heeft die aan de vorige twee hebben gewerkt South Park Rollenspellen Het is duidelijk waarom South Park Studios besloot samen te werken met Question.

De lijst met banen en hun vereisten bieden enkele hints over wat u van de toekomst kunt verwachten South Park Het project. Aanvragers moeten “ten minste één multiplayer-game als Senior Designer of vergelijkbare gerelateerde ervaring” verzenden, dus South Park De game kan een multiplayer-component hebben. Het geeft ook aan dat de studio aan Unreal 4 werkt, dus het is mogelijk dat de volgende game ook op Unreal Engine draait.

meer: Mike Judge bevestigt Beavis en Boot-Head Paramount + Film voor 2022

Andere verantwoordelijkheden voor deze functie zijn onder meer:

  • Bezit het basisproces van het beoordelen en ontwerpen van niveaus, het creëren en verfijnen van die strakke kern, die plezier stopt uit duizend grote en kleine mods.

  • Creëer ‘casual’ speelruimtes die de goede werking van de rest van het team laten zien, wat resulteert in spannende levels vol meeslepende esthetische momenten en interessante tactische keuzes.

  • Werk samen met het Level Design-team aan niveau- en ruimteconceptontwikkeling, van presentaties, onderzoek, conceptsourcing tot white boxes en aantoonbare wizards.

  • Dupliceer bestaande ruimtes in kunst, design en techniek om de visuele, experimentele en prestatiedoelen van het spel te bereiken.

  • Help met het definiëren van de pijplijn en het proces voor activa met artiesten en ingenieurs, en spreek vloeiend over compromissen tussen tools en processen.

  • Speel de game veel met het team, vind en los proactief problemen op en geef feedback over het game-ontwerp over het totale product.

READ  Shashi Tharoor zegt dat Lockdown Covid niet vertraagde in zijn kiesdistrict

Dit wordt de derde grote release van Question, die eerder met een humoristisch sandbox-puzzelspel kwam magische cirkel, die een beschrijvend verhaal bevatte over een QA-tester van een game in de ontwikkelingshel, en Blackout ClubEen coöperatief first-person horrorspel.

More from Madison Garrett
DJ’s Ramon Van Hoek en John Wiggin redden verjaardag luisteraars – Deurne Media Groep
Heb je net het verkeerde verjaardagscadeau voor iemand gekocht of helemaal vergeten...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *