Game Box: is het de moeite waard om zowel de PS5 als de Xbox Series X te bezitten?

Is het mogelijk om beide te bezitten? (foto: metro)

De inbox van donderdag wil een game zien gebaseerd op het Boba Fett-boek, terwijl de lezer droomt van een remake van Dino Crisis.

Om zelf deel te nemen aan de discussies e-mail [email protected]

dubbele klap
Gelukkig nieuwjaar iedereen bij GameCentral! De gamegoden waren me goed gezind met Kerstmis en ik ben nu de trotse eigenaar van de PlayStation 5 en Xbox Series X, waarmee ik het tijdperk van consoles betreed. Ik sta verticaal, alsof de PlayStation 5 op de console past, ik dacht niet dat hij zou kunnen ademen, en de Xbox Series X is een vreemde vorm van de console die IKEA duidelijk heeft opgemerkt.

Mijn eerste indrukken van beide waren zeer positief, waarbij DualSense en Astro’s Playroom tot nu toe de hoogtepunten waren. Ik kan begrijpen waarom je een afgeleide van de game hebt gevonden (maar er toch van hebt genoten), maar voor mij was het een onberispelijke introductie tot de console en de nieuwe console, terwijl ik alles vierde wat eraan voorafging.

De manier waarop de reacties van de speler veranderen tijdens de verschillende acties is enorm, en als Nathan Drake of Kratos in latere games niet als apen klimmen, zal ik teleurgesteld zijn. Hopelijk zullen de unieke eigenschappen van DualSense een van de dingen zijn waar ontwikkelaars van zullen profiteren in plaats van snel te vergeten.

Alle dingen zien er goed uit voor beide consoles.
Magnumstache

gelukkig cadeau
Wens iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Daar ben ik zeker van, want ik heb een PlayStation 5 en een exemplaar van Returnal en ik geniet er sindsdien van. De game is brutaal, maar voor mij, als liefhebber van arcade-shooters, is het een veel leukere ervaring dan Dark Souls-games en ik hou van de Lovecraftiaanse dreigende toon en sfeer.

Ik had het kunnen doen met een beetje verhalen/karakterisering, omdat ik denk dat ze het heel discreet spelen, maar over het algemeen is het een geweldige game. Het zou waarschijnlijk werken op PlayStation 4, maar het werkt super soepel op mijn PlayStation 5, en met Astro’s Playroom leek het de moeite waard.

Met Horizon Forbidden West relatief binnenkort en nieuws over een PlayStation VR2-demo, zou ik zeggen dat de toekomst er zeer bemoedigend uitziet. Ik vind het leuk dat Sony begin dit jaar in het nieuws kwam en ik hoop dat we een regelmatige aanvoer krijgen nu ze in de tweede helft van vorig jaar erg stil zijn geweest.
Silo

lang wachten
Als je The Book of Boba Fett en nog eens bekijkt, is het vrij duidelijk hoe goed het onderste deel van het Star Wars-universum in een videogame past. Dus het is een beetje vervelend dat niemand ooit een spel probeert te bouwen op basis daarvan.

Ik durf te wedden dat de open-wereldgame van Ubisoft echter op Tatooine wordt gespeeld, met The Mandalorian of Boba Fett, maar er is veel meer dat ze kunnen doen dan dat. Ik wil echt een jager/smokkelaarssimulator waar ik mijn eigen personage kan creëren en geassocieerd worden met een show zal dat stoppen.

Ik hoop echt dat er snel iets officieels wordt aangekondigd, want het is zo lang geleden dat er een nieuwe Star Wars-game uitkwam en ik voel me geen contact meer. Vooral zoals Star Wars: Eclipse jaren weg/door een slechte ontwikkelaar.
Gavin

E-mail uw opmerkingen naar: [email protected]

gratis kerstmis
Ik hoop dat GameCentral en al zijn lezers genoten hebben van Kerstmis. Ik hoop dat je tijdens de kerst elke dag alle gratis games uit de Epic Games Store hebt kunnen halen. Ik ben een paar dagen vergeten om het te krijgen, maar ik weet dat ze weer gratis zullen worden gegeven zoals ze eerder deden. De gratis game in de Epic Games Store is Gods Will Fall op donderdag 6 januari vanaf 16.00 uur.
Andreas J.
Zojuist voltooid: Shadow Of The Colossus Remake op PlayStation 5. Geen spoilers, maar ik verloor veel van het einde toen ik op PlayStation 2 speelde, toen ik tijdens het einde op de deur werd geklopt door een vriend.

GC: Dat was geen vriend.

Breekt niet goed
Ik schrijf met een verzoek. Ik zie zoveel berichten en reacties op sociale media dat ik merkbaar het gevoel heb dat ik een ellendige versie van de nieuwe kleren van de keizer lees, behalve dat ze Nieuwe Keizersymbolen met tempels worden genoemd.

Er lijkt een consensus te zijn onder degenen die de complexiteit van games niet begrijpen dat ze hun favoriete zwaard van For Honor naar New World zullen kunnen overbrengen. Je kunt elk van deze spellen vervangen door welk spel je ook kiest, omdat het bijna geen zin heeft.

Kun je hier de aandacht op vestigen en misschien een artikel schrijven over de oneindige complexiteit om een ​​object goed te laten werken in het ene spel, laat staan ​​het over te dragen naar een ander spel zodat één persoon het kan gebruiken?

Ik heb mensen zien argumenteren dat zelfs als de game wordt stopgezet, ze het item voor altijd zullen bezitten, zodat ze het alleen in nieuwe titels kunnen gebruiken.

Ik heb het gevoel dat deze leugen wordt gebruikt om NFT’s te verkopen aan de massa, die niet weet waar ze voor staan.

Ik ben totaal teleurgesteld over de laatste aankondiging van Square Enix. Wat gebeurt er op aarde? Ik heb het gevoel dat de realiteit instort met deze vreselijke dingen. Hoe kunnen zoveel mensen cryptocurrency en alles wat ermee samenhangt willen volgen, wetende hoeveel schade het veroorzaakt, om nog maar te zwijgen van de ethiek van het maken van enige vorm van winst met NFT’s.
niet glanzend

GC: We hebben er nog nooit van gehoord, maar zoals je zegt, dat is onzin. Hoewel we aannemen dat potentiële uitgevers zoals Ubisoft het compatibel kunnen maken tussen sommige van hun games, aangezien veel van hen zeer vergelijkbare elementen hebben.

Prehistorische remake
Ik hield van het nieuws over een fan-remake van Resident Evil – Code: Veronica, ook al had ik een slecht gevoel dat Capcom het zou sluiten voordat het werd uitgebracht. Wat ik echt wilde zien was een nieuwe versie van Dino Crisis. Ik weet dat de recente geruchten zeggen dat het niet zal gebeuren, maar misschien kan fanprint de lege plekken opvullen?

De enige persoon die ik ken heeft deze video een tijdje geleden uitgebracht, maar zoals je kunt zien, is het alleen voor Regina. Ik zou echter graag een nieuwe Dino Crisis zien. Ik begrijp gewoon niet waarom ik Capcom niet opnieuw zou proberen.
Ballston

Z. Heart Story Engine
Ik zie dat Sony zojuist de naam van de tweede generatie VR-headset heeft bevestigd.

Wat me aan het denken zette, wat is de naam van de Xbox VR-headset? Mijn gok is de Xbox Goggles 1 VR Series 360 One XS. Dit is misschien te voor de hand liggend.

Een oude lezer, maar niet schrijven sinds de dagen van het infokanaal. Ik heb ook een achterstand van games die dateren.

Bedankt voor het geweldige werk door de jaren heen.
dus

GC: Deze naam beschrijft het product eigenlijk en er is geen manier om het te gebruiken.

realiteit terug
Ik ben blij dat Sony meer informatie geeft over de PlayStation VR2, maar het enige waar ik op dit moment echt in geïnteresseerd ben (om mijn huidige collectie te verkopen terwijl het nog steeds een pop of twee waard is) is of het achterwaarts is compatibel Met PlayStation VR1-games.

Het zou leuk zijn als dat het geval was, maar aangezien de PlayStation VR2 niet zou vertrouwen op een extra camera om de lichten op de headset en controllers te volgen, moet je je volgens PlayStation VR1 afvragen of de technologie zo anders zou zijn dat het zou zijn. Na een kleine correctie om achterwaartse compatibiliteit mogelijk te maken.

Ik zou geen volledig aparte headset willen hebben om te genieten van een raar spelletje Astro Bot of Resident Evil 7.
Mosta Bowl
Opmerking: over achterwaartse compatibiliteit. Collega-lezer Beams had er spijt van dat hij zijn PlayStation 2 niet op een moderne tv kon aansluiten. Het is een draad van een konijnenhol, maar hij wil misschien de eerder verkochte producten bekijken
retro gaming kabels En RetroTINK, wat de laatste is die een paar weken geleden door een andere lezer werd genoemd.

Inbox ook, loopt
De PlayStation VR2 ziet er geweldig uit, maar ziet er ook duur uit. Ik zie niet in hoe het minder dan £ 300 waard is en misschien een beetje meer. Ik denk dat het idee is dat ze hoe dan ook niet mainstream zijn, dus waarom zouden we niet ons best doen?
baasje

Nu Guardians Of The Galaxy er een beetje uit ziet als een flop (naar mijn mening onterecht), vraag ik me af wat er met dit team zal gebeuren? Een vervolg lijkt me onwaarschijnlijk, maar ik zou het vreselijk vinden om ze gedemonteerd te zien en zou het geweldig vinden als ze iets nieuws zouden maken dat een native IP zou kunnen zijn.
concentreren

E-mail uw opmerkingen naar: [email protected]

kleine afdruk
Nieuwe inbox-updates verschijnen elke doordeweekse ochtend, met inkomende berichten over actuele onderwerpen in het weekend. Lezersbrieven worden gebruikt op basis van verdienste en kunnen worden gewijzigd in lengte en inhoud.

U kunt uw lezersfunctie ook op elk moment 500 tot 600 woorden indienen, die, indien gebruikt, in het volgende beschikbare weekendslot zal verschijnen.

Je kunt ook hieronder je opmerkingen achterlaten en vergeet het niet Volg ons op Twitter.

MEER: Gaming Inbox: Best Game of 2022, Elden Ring Prediction en Memories of Returnal-game van dit jaar

Meer: Weekend Hot Topic, Part 2: The Happiest Memories of 2021 Games

MEER: Weekend Hot Topic Deel 1: De gelukkigste herinneringen aan 2021 Games

Volg metrogames op Twitter En e-mail ons op [email protected]

Kijk voor meer van dit soort verhalen op onze Games-pagina.

READ  Game-ontwikkelaar heeft Cyberpunk 2077 opnieuw uitgevonden als een PS1-game
Written By
More from Vanessa Hale
Kunt u PS5, Xbox Series X niet vinden? Hier leest u hoe u er een kunt vinden
Zeggen dat de PlayStation 5 en Xbox Series X grote hits zijn...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *