De ontwikkelaar van Dying Light 2 bevestigt de voortdurende release van PS4 en Xbox One

afstand Cyberpunk 2077 Vorig jaar uitgebracht in minder dan uitstekende staat op PlayStation 4 en Xbox One, beginnen sommigen zich af te vragen of andere aankomende next-gen-games nog steeds vastbesloten zijn om ze in de toekomst op de hardware van de laatste generatie te lanceren. Nou, als het gaat om een ​​van de meest opvallende titels voor toekomstige generaties, Death light 2, Lijkt Techland-ontwikkelaar geen plannen te hebben om de PS4- en Xbox One-versies van de game te annuleren.

In een nieuw interview met WccftechTechland Show Director Tomasz Szałkowski werd gevraagd naar de nieuwste generatie releases van de Death light 2 En of ze alsnog worden vrijgelaten. “Hoofdconsoles” zijn altijd onze prioriteit geweest. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de game op de PS4 of Xbox One van het hoogste niveau is, “zei Szałkowski, en hij benadrukte dat deze releases nog steeds aanstaande zijn. “We zijn veel eerder begonnen met testen op consoles van de oudere generatie dan bij andere projecten. Dit had te maken met de hoeveelheid motorwijzigingen en ambitieuze plannen om een ​​grotere en complexere game te maken dan DL1​ ​

Terwijl Techland op dit moment geen plannen heeft Death light 2 Alleen een titel van de volgende generatie, dat betekent niet dat de releases van PlayStation 5 en Xbox Series X geen extra liefde zullen krijgen. Over het algemeen legde Szałkowski de nieuwe consoles uit: “De nieuwe consoles zijn geweldige apparatuur. Er is veel vooruitgang geboekt op het gebied van CPU-prestaties en I / O-bandbreedte.” Als het gaat om wat Death light 2 Op deze platforms zal het via Szałkowski kunnen doen dat de studio zijn best doet om de uitvoering te benadrukken. Bovendien zullen ray tracing en 4K-graphics ook aanwezig zijn. Spelers kunnen dan naar eigen goeddunken tussen deze functies wisselen, aangezien ze niet allemaal tegelijk kunnen worden gespeeld.

READ  De AMD 4700S Desktop Kit is een mini-pc met een Xbox Series X-achtige processor

Wat betreft wanneer Death light 2 Kan het op al deze platforms worden gelanceerd? Dat is het enige waar we nog steeds niet zeker van zijn. Techland zei dat het de bedoeling heeft om de game in 2021 te lanceren, maar dat venster voelt helemaal los aan. Gezien het feit dat de pandemie van het coronavirus een probleem blijft voor zoveel releasedatums voor videogames, zou het niet verrassend zijn om de game het volgende jaar te zien ingaan.

Dus wat vind je van deze nieuwe? Death light 2 Informatie? Speel je de game op PS4 of Xbox One? Laat me je antwoord hieronder weten in de reacties of meer op Twitter op Betrouwbaar

Written By
More from Vanessa Hale
Niemand zal de wereld “binnenkort” redden op Xbox Game Pass voor console en pc
Nobody Saved the World komt “binnenkort” aan voor Xbox Series X |...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *