De ontwikkelaars van Eternal Return willen geen spelers “stelen” van de singleplayer-modus

De ontwikkelaars van Eternal Return willen geen spelers “stelen” van de singleplayer-modus

500.000 gelijktijdige spelers op Steam is niets om over te lachen, maar Nimble Neuron beheert dat allemaal en meer met eeuwige terugkeer, een multiplayer-avontuur dat League of Legends integreert met Genshin Impact en Fortnite. Helaas werden de enkele en dubbele MOBA-modi van Eternal Return verwijderd bij de lancering, wat leidde tot terugslag van sommigen binnen de gemeenschap. In een exclusief gesprek met PCGamesN legde Seunghoo Kim, CEO van Nimble Neuron, uit waarom.

“Solo/Duo/Squad waren allemaal verschillende games”, vertelde Kim aan PCGamesN. “Elke modus vereiste verschillende soorten systemen en balans. Het moeten maken van uitzonderingen en compromissen om in elke modus te passen resulteerde in een systeem dat niet goed conformeerde. We noemden dit ‘illegale architectuur’.”

Hij vervolgt: “Met de officiële lancering wilden we de ‘build’ herstructureren, zodat we ons konden concentreren op het maken van een echt interactief en geïntegreerd spel.” “Deze beslissing heeft ertoe geleid dat we de Solo/Duo-modi tijdelijk in de wacht hebben gezet. Spelers die genoten van de Solo/Duo-modus kunnen zich beroofd voelen omdat ze hun ‘spel’ hebben weggenomen; we kunnen niet genoeg benadrukken dat het intern ook een zeer moeilijke beslissing was dat We betreuren het ten zeerste, maar een die het ontwikkelteam voelde dat het echt nodig is.

Dus, wanneer zien we modi terugkeren naar het spel? “Intern is ons doel om een ​​manier te vinden om Solo/Duo zo snel mogelijk terug te brengen”, zei Lee. Wanneer dat zal zijn kunnen we helaas nog niet zeggen.

“We verwachten (en hebben) veel feedback van spelers na de lancering en houden er allemaal rekening mee om onze prioriteiten en ons schema te bepalen. Dus ja, we kijken er naar uit om beide modi terug te brengen.”

READ  Als u NoxPlayer gebruikt om Android-games op pc te spelen, zult u deze waarschijnlijk opnieuw installeren

Hoewel dit misschien niet precies is wat je wilt horen, misgun ik de houding van Nimble Neuron niet. Het is altijd moeilijk om een ​​geliefde functie uit te voeren, maar het is beter om bugs en glitches vroeg op te sporen dan in de toekomst. Als solospeler wacht ik tot Solo/Duo terugkeert, maar in de tussentijd zou ik willen voorstellen om samen te werken en de sprong te wagen – het is het waard, dat beloof ik.

Als je nog steeds wacht tot de Solo- en Duo-wachtrij terugkeert, hebben we een lijst met andere multiplayer-games die je in de tussentijd bezig zullen houden. Als de esthetiek van Eternal Return meer jouw ding is, hebben we ook een verzameling van de beste anime-games.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *