De SplitScreen-modus voor 8 spelers in Quake 2 Remastered ziet eruit als een totale chaos

De SplitScreen-modus voor 8 spelers in Quake 2 Remastered ziet eruit als een totale chaos

De volledig nieuwe versie van Quake 2 geremasterd Vol geweldige verrassingen, waaronder de mogelijkheid om maximaal acht spelers op Xbox Series X, Xbox Series S en pc te ondersteunen in lokale multiplayer-modus.

Hoeveel mensen hiervan zullen profiteren, blijft onbekend, maar het krijgt tot nu toe in ieder geval behoorlijk wat aandacht, met veel fans die naar sociale media gaan om te benadrukken hoe gek de optie voor acht personen er in de praktijk uitziet.

Xbox-fan met mijn hand x Ik ging nog een stap verder door een video van de functie te delen (Die je kunt bekijken op de officiële Xbox-website), en hoewel het er goed uitziet en goed werkt, heb je beslist een groot scherm nodig om alles duidelijk weer te geven!

Als je liever bij de meer traditionele lokale multiplayer-optie voor vier spelers blijft, kun je dat op alle platforms doen – en dat betekent dat Xbox One-bezitters ook mee kunnen doen. Of je kunt gewoon online gaan en meedoen aan wedstrijden voor 16 spelers met Quake 2-fans op elk platform dankzij de geweldige cross-play-toevoeging!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *