De ontwikkelaars van Valheim hebben een echt paard gekocht

De Wauw Van Valheim (6,8 miljoen verkopen Het heeft geleid tot grote veranderingen voor ontwikkelaar Iron Gate Studios. Terwijl het team nog op afstand werkt, vindt het een aantal coole nieuwe kantoren, neemt het een hoop nieuw talent aan … en nu wordt besloten om een ​​pony te kopen (ook wel een pony genoemd).

Leest de laatste ontwikkelingsupdate: “We hebben al een nieuw teamlid ontvangen, zeg hallo tegen Valheim the Steed! We werken samen met onze vrienden van Skövde ryttarförening (Sköve Horse Riding Club) om een ​​nieuw paard (technisch een pony) voor hun manege te kopen Is ze niet mooi? Je zult er in de toekomst zeker meer van zien? “(Dit betekent niet dat we paarden kennis laten maken met het spel, maar het betekent wel dat Iron Gate excursies naar de stallen zal maken om een vierbenige collega.)

Bekijk deze pony eens!

(Foto tegoed: Iron Gate Studios)

Naast de details van enkele kleine aanpassingen, zoals een revisie van de bajonetmechanica, blijft de post praten over de voortgang van de volgende grote update van Valheim, genaamd Open haard en huis.

Written By
More from Aubrey Mason

ADO Kids op bezoek bij Sir Winston Fun & Games

Op dinsdag 22 december bezoeken de ADO Kids van 6 t /...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *