Er zijn nog “geen plannen voor een wereldwijde release” van Dragon Quest X

Dragon Quest X werd in 2012 in Japan gelanceerd en ontvangt regelmatig updates en constante verkooppunten voor nieuwe platforms. Maar de game is nooit officieel in het Engels uitgebracht, ondanks het groeiende succes van Final Fantasy XIV over de hele wereld en de vraag van de groeiende internationale schare fans van de serie. Nu heeft Square Enix zijn uiterste best gedaan om fans te waarschuwen dat er geen plannen zijn om DQX wereldwijd te lanceren.

Dit nieuws komt als onderdeel van de Dragon Quest 35th Anniversary Special, die een aantal serie-advertenties host. In een van de clips zien we details over DQX versie 6, en terwijl producer Koji Aoyama de informatie laat zien, vertaald ten behoeve van Engelssprekende fans, verschijnt er een klein bericht in de hoek om te voorkomen dat je opgewonden raakt: “Er zijn geen plannen voor een wereldwijde release. ” Het betekent gewoon, vierkant!

Als je houdt van een voorproefje van de MMO, is er geen dergelijke waarschuwing in verband met Dragon Quest X Offline, een nieuw aangekondigde singleplayer-heruitvinding van DQX met als doel de lancering in 2022. Er is geen woord over een westerse versie hiervan versie, maar het lijkt een veiligere gok te zijn dan zijn online tegenhanger.

Square Enix lijkt in ieder geval te mikken op een wereldwijde versie van Dragon Quest XII.

Voor meer RPG’s die u kunt bekijken, kunt u deze link volgen.

{“Scheme”: {“Page”: {“Content”: {“Title”: “Er zijn nog” geen plannen voor een wereldwijde versie “van Dragon Quest X,” Genre “:” Publiceren “,” Categorie: “dragon -Quest-xi-echoes-of-an-elusive-age “},” user “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” Square Enix “,” genre “:” RPG-titel : Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, Genres:[“RPG”]}}}}

READ  Nieuwe Halo Infinite Update heeft goed nieuws voor Xbox Series X-spelers

Written By
More from Max Mcgee

Bugsnax eindigde oorspronkelijk met de zombie-apocalyps

Ondanks alle memes bleek Bugsnax een behoorlijk solide game, zij het met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *