De op Skyrim geïnspireerde verhalende game The Forgotten City wordt deze zomer gelanceerd

The Forgotten City – Een aankomend “volwassen verhalend” spel geïnspireerd op de bekroonde Skyrim-mod Met dezelfde naam Het heeft een nieuw startvenster gekregen, maar het is niet te ver. Ontwikkelaar Modern Storyteller heeft aangekondigd dat de aankomende pc-game “op weg is om in de zomer van 2021 uit te komen”, en we hebben ook een glimmende nieuwe trailer om naar te kijken.

Zoals de aankondiging op Twitter aangeeft, komt het nieuwe lanceringsvenster voor de zomer van 2021 een paar maanden later [the studio] “Maar – aangezien het nu een gemeenschappelijk thema is dat een groot aantal studio’s en projecten in de branche treft – heeft de aanhoudende pandemie de voortgang van de ontwikkelaar bij het opstarten van het spel vertraagd, en hij zegt dat hij meer tijd nodig heeft om The Forgotten City op te poetsen. wordt gelanceerd om spelers een betere “mogelijke ervaring” te geven.

“Deze game is een gigantische taak geweest voor een kernteam van drie ontwikkelaars”, legt de studio uit, “en we blijven zo hard mogelijk werken”, en voegt eraan toe: “Serieus. We zijn erg dankbaar voor je aanhoudende geduld en steun. “

Om je te begeleiden tot het zomervenster aanbreekt, heeft Modern Storyteller een nieuwe trailer voor het “Release Window” gepubliceerd die, ondanks zijn lichtheid in speldetails en plot, ons een goed idee geeft van wat er komen gaat. Kijk hieronder eens:

De trailer ook aan het einde geeft aan dat er ook een “Walk around Soon-trailer” is, dus we moeten de game nog eens bekijken voordat deze in de niet al te verre toekomst wordt gelanceerd.

De “vergeten stad” wordt in de afgelopen 2000 jaar aangeduid, in de “laatste dagen van een vervloekte Romeinse stad” waar “als één persoon zondigt, iedereen sterft”. Als een tijdreizende ontdekkingsreiziger verken je een geheime ondergrondse stad tijdens het Romeinse rijk, die vastzit in een “eindeloze lus” van het herbeleven van een dilemma en de loop van de gebeurtenissen moet veranderen door moeilijke beslissingen om “dit epische mysterie op te lossen”. ” Als je meer wilt weten, bekijk dan de game website En de Steam-pagina In die links.

READ  Onuitgegeven Commandos 2 GBA-poort verschijnt online

In de tussentijd hebben we enkele handige samenvattingen van de beste open-wereldgames en RPG’s op ons hoofdplatform die je misschien graag zou willen proberen.

Written By
More from Max Mcgee

Karnataka verbiedt processies voor Muharram vanwege Covid

Muharram. Reuters De regering van Karnataka heeft dit jaar Muharram-processies verboden vanwege...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *