Native Nvidia DLSS-ondersteuning komt naar Unity

Terwijl De eenheid is verdubbeld door in 2019 ray tracing naar zijn engine te brengenVoor degenen zonder geavanceerde grafische kaarten is DLSS-ondersteuning waarschijnlijk een groter koopje. Nvidia’s Deep Learning Super Sampling maakt gebruik van kunstmatige intelligentie die is getraind in het vergelijken van afbeeldingen met een lage resolutie en afbeeldingen met een hoge resolutie voor een upgrade onderweg, waardoor tegelijkertijd de prestaties worden verbeterd. De framesnelheid is verhoogd in games als Control, Cyberpunk 2077 en Death Stranding – in ieder geval voor mensen met kaarten uit de RTX 20- en 30-serie die DLSS ondersteunen – en er zullen nu meer games beschikbaar zijn. Het apparaat ondersteunt het native vanaf versie 2021.2, Net als de Unreal Engine 4.

“Met slechts een paar klikken kun je DLSS in Unity activeren”, zegt Matthew Muller, Senior Product Manager voor Advanced Graphics bij Unity Technologies, waarbij hij uit verschillende kwaliteitsopties kiest voor betere prestaties met gelijkwaardige, zo niet betere visuele kwaliteit, en geavanceerde graphics mogelijk maken: 4K-gaming, high-frame gaming, realtime raytracing en geavanceerde virtual reality.

READ  Maharashtra Congress schorst Sanjay Jha wegens 'anti-partij'-activiteiten
Written By
More from Aubrey Mason

Prabhas onthult de eerste blik op zijn volgende film getiteld Radhe Shyam op de 5e verjaardag van de release van Baahubali

Prabhas en Pooja Hegde’s eerste blik van Radhe ShyamInstagram Acteur Prabhas heeft...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *