De open bèta van Game Pass-shooter Exoprimal kan nu worden gedownload

De open bèta van Exoprimal gaat morgen live, wat ons de kans geeft om het voor een beperkte tijd op te nemen tegen vijandige spelers en AI-dinosaurussen voordat de Xbox Series X | S, Xbox One en Game Pass in juli.

Als je op het punt staat om een ​​aanstaande shooter van Capcom met PvPvE-gameplay, kan de open bèta van Exoprimal een geweldige kans zijn om te zien of het iets voor jou is. Het wordt morgen gelanceerd en je kunt het nu downloaden op Xbox Series X | S en Xbox One.

Bereid je voor op de open bèta van Exoprimal door deze nu te downloaden

Als een van de zekere games die in juli naar Game Pass komt, en met het feit dat het talloze prehistorische monsters bevat, heeft Exoprimal ongetwijfeld de aandacht van velen van ons getrokken. Het is een futuristische third-person shooter die je in aanpasbare exopakken plaatst om te strijden tegen andere spelers en tegen AI-dinosaurussen. De hoofdspelmodus Dino Survival, die beschikbaar is in de bèta, wijst je een missie toe die zowel PvE- als PvP-doelstellingen bevat – het team dat zijn missie het snelst voltooit, is de winnaar.

Exoprimale open beta-test

Exoprimal is een online teamgebaseerd actiespel waarin de allernieuwste exosuit-technologie van de mensheid het opneemt tegen de meest woeste beesten uit de geschiedenis: de dinosaurussen.

de Exoprimale open demo Loopt tussen 17 maart en 20 maart op Xbox Series X | S en Xbox One, en biedt een multiplayer-platform voor de Dino Survival-modus, zeven missies en drie kaarten, evenals Tutorial- en Training-modi. Je krijgt de kans om tien verschillende exosuits uit te proberen, samen met zes wapenuitrustingen die rigs worden genoemd. Na de bèta zal Capcom een ​​enquête aanbieden, die je na voltooiing beloont met een exclusieve in-game talisman: de Aibius-medaille.

READ  De MyNBA 2K22-app downloaden en gebruiken

Ga jij mee doen aan een actie dit weekend? Laat hieronder een reactie achter en laat het ons weten!

Written By
More from Eda Greene
Geschonken door ouders voor studie, student beëindigt leven na verlies van online game op mobiel
Keonjhar: Het spelen van online games op een mobiele telefoon in plaats...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *