De opvouwbare Google Pixel krijgt een 5,8 inch extern scherm

Volgens insider Ross Young heeft de opvouwbare Pixel-telefoon van Google een kleiner extern scherm en een intern scherm dat vergelijkbaar is met de grootte van de Galaxy Z Fold4. De Pixel Notepad, zo beweren geruchten, zal een 5,8-inch extern scherm hebben, dat breder en korter is dan de verwachte 6,19-inch Galaxy Z Fold4.

Aangezien de twee opvouwbare schermen naar verluidt even grote opvouwbare schermen hebben, betekent dit dat de Pixel Notepad een grotere beeldverhouding heeft dan de vouw. Dit werd bevestigd door een eerder lek.

Young deelt niet wanneer we de eerste opvouwbare versie van Google kunnen verwachten, maar er is een redelijke gok over de lancering van de Pixel 7 in de herfst. Algemeen werd verwacht dat de eerste opvouwbare versie van Google ergens in 2021 zou zijn voordat Google er een einde aan zou maken.

Maar nu lijkt de Pixel Fold, nu Notepad genaamd, weer te werken. Het kost naar verwachting $ 1.400, en je hebt een Find N-achtig lichaamstype – breed en kort, in plaats van de smalle en hoge Galaxy Z Fold3-leugen. Het zal waarschijnlijk een Tensor-chip gebruiken, maar zijn toevlucht nemen tot oudere Pixel-camerahardware, een 12,2 MP IMX363-sensor van de Pixel 2 tot 3, 4 en 5-serie, een 12 MP IMX386 ultrabrede sensor en twee 8 MP IMX355’s voor selfies.

De indoor selfie kan een complex maskeermechanisme gebruiken, zoals hieronder getoond, van een patent dat Google heeft gewonnen.

READ  Apple's Night Shift past niet bij de complexiteit van slapen
Written By
More from Lesley Curry
Wat Windows 10X gaat betekenen voor Microsoft Hardware in 2021
We hebben gezien Windows 10X op Microsoft’s Surface Neo.Foto: Victoria Song /...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *