De Xbox-update van mei komt met Stories in de mobiele app en een nieuwe netwerkfunctie

Bron: Matt Brown | Windows Centraal

De Xbox Experience omvat een reeks services, apps en meer op Xbox, pc en mobiele apparaten, en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies en wijzigingen. Het lijkt erop dat mei 2022 niet de meest opwindende update zal zijn om verbeteringen aan de Xbox-ervaring door te voeren, maar gamers zullen deze maand nog een aantal nieuwe functies hebben om naar uit te kijken.

De Xbox kan worden bijgewerkt Hier, en details van twee verbeteringen die in de nabije toekomst naar Xbox-spelers gaan. Ten eerste krijgt de mobiele Xbox-app ondersteuning voor Stories, waarmee spelers met slechts een paar klikken gameclips, screenshots of prestaties (samen met bijschriften) naar hun volgers en vrienden kunnen uploaden. Verhalen duren maximaal 72 uur en verschijnen ook in de activiteitenfeeds van spelers.

Het Xbox-besturingssysteem wordt ook beter met de toevoeging van Quality of Service (QoS) -tags. QoS Tagging maakt deel uit van de geavanceerde netwerkfuncties op Xbox en labelt relevante aspecten van gaming, zoals online multiplayer, live streaming, partychat en meer, om te profiteren van QoS op ondersteunde netwerken. Als uw netwerk te druk of te vol wordt, zorgt QoS Tagging ervoor dat bandbreedtegevoelige inhoud op de eerste plaats blijft en onaangetast blijft, zelfs tijdens de meest intense Xbox-shooterwedstrijd.

Xbox heeft geen details gegeven over eventuele wijzigingen, fixes of nieuwe functies die in de nabije toekomst naar Xbox-consoles en de bredere Xbox-ervaring kunnen komen, maar het is veilig om te zeggen dat er altijd iets in de maak is. Voor het geval je het gemist hebt, Xbox onthulde ook de games die in de eerste helft van mei naar Xbox Game Pass komen en de nieuwe “Deep Pink” draadloze Xbox-controller.

READ  Releasedatum, geruchten en bevestigde games

Games catalogus

Xbox Game Pass Ultimate

Xbox Game Pass Ultimate

Al je gamingbehoeften, in één abonnement

Is Xbox Game Pass Ultimate de beste van alle games? Het is mogelijk. Ultimate combineert je abonnement op Xbox Live Gold, Xbox Game Pass voor Xbox-consoles, PC Game Pass voor Windows en Xbox Cloud Gaming om onderweg van te genieten. XGP is een groot deel van de grotere Xbox-ervaring, die regelmatig wordt bijgewerkt met verbeteringen en nieuwe functies.

We kunnen commissie verdienen op aankopen met behulp van onze links. leer meer.

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Insider lekt een nieuwe Halo-game voor Halo Infinite
Volgens een nieuw rapport werken 343 Industries aan een nieuw ontwerp Hallo...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *