De originele Google Wifi krijgt een nieuw prijskaartje van $ 99 en krijgt een nieuwe stroomvoorziening

Google heeft zijn oorspronkelijke Google Wifi-router stilletjes vernieuwd als een instapoptie van $ 99 voor de draadloze netwerkconfiguratie van het bedrijf.

Volgens Google is de belangrijkste update hier de nieuwe prijs van $ 99 (voor een enkele eenheid) en $ 199 (voor drie apparaten) – een daling ten opzichte van de oorspronkelijke prijzen van $ 129 en $ 299 waarvoor het product oorspronkelijk in 2016 werd gelanceerd.

Het is ook niet hier om te vervangen de recentere Nest Wifi die Google vorig jaar lanceerde en die een beter bereik biedt dan het origineel, of de Nest Wifi Points, die een geïntegreerde Google Assistant slimme speaker bieden. De Nest Wifi-producten zijn ook aanzienlijk duurder, beginnend bij $ 149 voor het Nest Wifi-punt en $ 169 voor de Nest Wifi-router.

Er zijn ook enkele kleine hardwarewijzigingen: de oplader is een 15W barrel plug, in plaats van USB-C (passend bij de andere smart home-producten van Google), is de behuizing nu gemaakt van gedeeltelijk gerecycled plastic en is het logo bovenaan licht bijgewerkt.

Samen met de kleine vernieuwing en nieuwe hardware, implementeert Google ook enkele verbeteringen aan de softwarekant van dingen voor alle Google Wifi- en Nest Wifi-instellingen. Er is nu een optie om meldingswaarschuwingen toe te voegen telkens wanneer een nieuw apparaat zich bij uw netwerk voegt. Google zegt ook dat het meer werk heeft verzet om “congestie te voorkomen wanneer er meerdere apparaten online zijn” door vertragingen te verminderen en de algehele netwerkprestaties te verbeteren.

Written By
More from Lesley Curry
Federatie-enquête beweert misbruikcultuur bij Paradox Interactive
Een intern onderzoek uitgevoerd door Paradox Interactive Guilds heeft een vermeende cultuur...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *