Indrukken van Panasonic SoundSlayer PC Gaming Speakers

Platform: Hardware
Merk: Panasonic

Ik had het voorrecht om het virtuele Panasonic Press Event bij te wonen voor de officiële onthulling van hun nieuwe SoundSlayer Gaming Speakers voor pc, evenals het bemachtigen van een recensie-eenheid voordat deze voor het publiek wordt vrijgegeven. Op papier is de Panasonic SoundSlayer ontworpen als vervanging voor gaming-koptelefoons, gebouwd om onder je monitor te zitten en meeslepende 3D-audio te leveren zonder de minpunten die koptelefoons met zich meebrengen tijdens langdurige spelsessies. Deze speaker is ontwikkeld in samenwerking met Square Enix en is speciaal ontworpen voor gamers. De SoundSlayer heeft drie verschillende audiomodi: Rollenspel (RPG), First Person Shooter (FPS) en Voice (ontworpen voor “avontuurlijke” games). Na het testen van verschillende games, het luisteren naar muziek en het kijken naar tv met verschillende instellingen, heb ik geen reden gevonden om een ​​andere modus dan de FPS-modus te gebruiken. Deze modus activeerde de 3D-geluidsinstelling en slaagt erin om een ​​solide imitatie van echte Dolby Atmos te bereiken, wat indrukwekkend is voor zo’n kleine, enkele luidspreker.

De SoundSlayer heeft twee drivers met volledig bereik, twee tweeters en een interne subwoofer die wordt gebruikt om 2.1-kanaals audio te bereiken. Het maakt verbinding met uw pc via een HDMI-kabel en zorgt voor 4K HDR-passthrough naar uw monitor. Dit is geweldig voor mensen met beperkte HDMI-poorten en stelt u in staat uw monitor en de soundbar te gebruiken met slechts één poort die zowel op de pc als op de monitor wordt gebruikt. Je kunt ook een telefoon aansluiten via bluetooth, dat werkt zoals je zou verwachten.

READ  Yu-Gi-Oh: Master Duel is een gratis spel en bevat 10.000 kaarten

Over het algemeen slaagt de SoundSlayer erin om niet in de RGB-val te vallen en is het een strakke soundbar die niet “GAMER” schreeuwt naar iedereen die langs je bureau loopt. Hierdoor verplaats je hem gemakkelijk naar een woonkamer of slaapkamer om er een tv te gebruiken, wat ook nog eens heerlijk werkt. Ik heb een bonuskamer in mijn slaapkamer, waar ik een tv heb, mijn PlayStation 4 en enkele fauteuils. Het is een relatief kleine ruimte en de SoundSlayer werkt uitstekend voor zowel games als films daarboven. Het kleine formaat maakt het heel gemakkelijk om hem van de ene plaats naar de andere te dragen, en de HDMI-doorvoer maakt hem gemakkelijk in te stellen. Dit gemak is een groot verkoopargument, maar leidt ook tot een van de grotere problemen. De SoundSlayer biedt solide, hoogwaardig geluid voor zijn formaat, maar wordt uiteindelijk toch beperkt door dat formaat. Audiofielen zullen nog steeds de voorkeur geven aan meer diepte van geluid, en concurrerende FPS-gamers zullen de voorkeur geven aan koptelefoons die hen het voordeel geven dat echte 3D-audio in een game als Call of Duty met zich meebrengt.

Hoewel de SoundSlayer een bepaald niveau van surroundgeluid en 3D-audio biedt, werkt hij alleen als hij omhoog staat en recht voor je op een bureau staat. De diepte van de luidspreker zal dit voor sommige gamers moeilijk maken, en ik moest de polsriem op mijn toetsenbord verwijderen en dichter naar me toe verplaatsen om de balk tussen mijn toetsenbord en mijn monitor te passen. Naast de diepte kan de HDMI-passthrough lastig worden als je niet actief een game speelt. Als de SoundSlayer gedurende 20 minuten geen audio detecteert, wordt hij uitgeschakeld. Dit zorgt ervoor dat uw monitor een paar seconden wordt uitgeschakeld terwijl deze overgaat van doorvoer met audio naar doorvoer zonder, en als u de luidspreker weer inschakelt, krijgt u dezelfde wachttijd terwijl deze zichzelf opnieuw configureert. Als u artikelen op de computer zit te lezen of er een schrijft zoals ik nu aan het doen ben, moet u de SoundSlayer uitgeschakeld laten of wat audio afspelen terwijl u leest. Hoewel dit een kleine klacht is, frustreerde het me elke keer dat het gebeurde.

READ  Met de eerste inhoudsupdate van Watch Dogs Legion kun je de geest beheersen en zieke hartslagen laten vallen

De daadwerkelijke prestaties van de SoundSlayer in FPS-modus zijn hier absoluut het grootste verkoopargument, zoals het hoort. De SoundSlayer slaagt erin je echt onder te dompelen in wat je speelt, met solide audioprestaties. Destiny onderscheidt zich als een van de beste games die ik op de SoundSlayer heb kunnen bekijken. De Sci-Fi-geluiden klonken echt, de wapens en de ruimteschepen specifiek. De audio omringt je, hoewel je niet de directionele precisie krijgt die je met een koptelefoon krijgt, en ik raad toch aan om die te gebruiken voor Crucible-wedstrijden.

Voor muziek heb ik het gevoel dat meer baszware nummers profiteren van de SoundSlayer, terwijl hogere tonen uiteindelijk worden overstemd, zelfs bij lage volumes. Zelfs als u zich aanpast aan de Voice-instelling, worden hogere tonen overstemd en voelen ze kunstmatig aan, wat soms frustrerend kan zijn, maar zeer zelden een rol speelt bij het meeste waarvoor u deze luidspreker gaat gebruiken.

Over het algemeen is de SoundSlayer een zeer solide optie voor desktopaudio en slaagt hij erin om voldoende surroundgeluid te bieden om het een grote stap voorwaarts te maken ten opzichte van andere desktopluidsprekers, maar niet voldoende om serieuze spelers weg te houden van koptelefoons wanneer ze competitief spelen. Het prijskaartje van $ 300 zal veel mensen waarschijnlijk een pauze bezorgen, maar als je het extra geld in je pc-fonds hebt zitten, is de SoundSlayer veelzijdig en levert hij constant audio van hoge kwaliteit.

Written By
More from Max Mcgee
BioShock Infinite On PC heeft deze maand stilletjes meer dan een dozijn updates ontvangen
BioShock Infinite vierde net zijn negende verjaardag op zaterdag, nadat het voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *