De originele Xbox-game wordt volgende maand opnieuw uitgebracht

De originele Xbox-game wordt opnieuw uitgebracht op Xbox One, pc, Nintendo Switch en PS4. De originele Xbox had niet veel exclusieve items, maar wel enkele, waaronder enkele opvallende items en enkele klassiekers. Vallen in een categorie bijzaak Stubbs zombies, Die wordt op 16 maart opnieuw uitgebracht op de bovengenoemde platforms. Helaas is er op dit moment geen woord over de PS5-, Xbox Series X- en Xbox Series S-releases, maar de heruitgave kan op deze consoles worden afgespeeld via achterwaartse compatibiliteit. Bovendien komt er geen retailversie, alleen een digitale drop.

Op dit moment is het niet duidelijk welke eventuele verbeteringen en upgrades worden doorgevoerd. Dit is echter niet alleen de eerste keer dat de game beschikbaar is op elk Nintendo-platform en PlayStation, het zal nu ook beschikbaar zijn via Steam.

wanneer Zombie steekt in Rebel zonder pols Het werd uitgebracht in 2005 en was exclusief voor Xbox. Later in het jaar arriveerde het op pc en Macs en verhuisde het in 2007 naar Steam, maar is sindsdien verwijderd. Hoewel we weten dat er een heruitgave naar Steam komt, is het onduidelijk of deze naar de Epic Games Store zal komen.

“Wees de zombie. Schop A ** en neem de hersens”, luidt het officiële veld van de game. “Het is 1959 en Punchbowl, Pennsylvania, is een baken van vooruitgang en voorbeeldig leven. Laat zien dat de wet en orde niet opgewassen zijn tegen een dode man op een missie. Je vriend Maggie en Punchbowl zijn in moeilijkheden verschenen!”

Wat betreft de remake, deze wordt afgehandeld door Aspyr Media, die volgens geruchten aan een nieuwe release werkt vuil Spel.

READ  Scarlet Nexus voor PS5 en Xbox Series X | S, pc, PS4 en Xbox One krijgen meer nieuwe screenshots en details

Voor meer informatie over alles wat met Xbox te maken heeft – inclusief wat er nieuw is op zowel Xbox One als Xbox Series X / S – klik hier of bekijk de gerelateerde links hieronder:

Written By
More from Vanessa Hale

Nieuwe Fortnite-update vandaag: v2.98 PS4, PS5, Xbox Update Patch-opmerkingen (21 december)

Epic Games heeft vandaag (21 december) een nieuwe Fortnite-update uitgebracht, v2.98 voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *