Op een dag zou een sneeuwstorm kunnen zorgen voor een alliantie en mobilisatie samen in World of Warcraft

Al bijna twee decennia (en lang daarvoor als je de Warcraft-voorouders meetelt), draait World of Warcraft om een ​​strijd tussen twee facties: de Alliance en de Horde. Nooit eerder zijn de tweelingen samengekomen om samen content te maken in een MMORPG … maar Blizzard zegt dat dat op een dag kan veranderen. De World of Warcraft Q&A van vandaag op BlizzCon 2021Scott Johnson, moderator van het panel, stelde een aantal vragen met betrekking tot recente aankondigingen voor World of Warcraft: The Burning Crusade Classic en World of Warcraft: Shadowlands ‘aankomende 9.1-patch aan een panel van Blizzard-ontwikkelaars, waaronder gamedirecteur Ion Hazzikostas, waarin ze onderwerpen aanraken zoals moderne filmische films en tradities, de beschikbaarheid van het personage en de overdracht ervan naar The Burning Crusade Classic, de balans van het spel.

De discussie is uitgegroeid tot het feit dat sommige van de “werelden” of servers in World of Warcraft zeer weinig inwoners hebben van de Alliance of Horde. En aangezien spelers alleen raids, kerkers, missies en de meeste andere inhoud met dezelfde factie kunnen uitvoeren, kan dit vaak spelers veranderen naar servers met een hogere dichtheid of van facties wisselen, waardoor er effectief voor wordt gezorgd dat sommige servers scheef worden of klaar zijn. helemaal op. Hazikostas noemde functies zoals cross-server gameplay en verbonden werelden om veel van dit probleem te verlichten, maar erkende dat het nog steeds een probleem was vanwege de noodzaak voor vakbonden om uit karakters te bestaan ​​die allemaal op één server staan, onder andere.

Johnson stelde de commissie vervolgens een vraag waarvan hij toegaf dat hij blijkbaar jaarlijks opkomt, met elke keer een negatief antwoord: zal een sneeuwstorm de Horde en de Alliantie toelaten om te overvallen, of zullen de legendarische kerkers samenwerken?

Hazecostas ging de trend in met zijn antwoord:

“Ik zal eerlijk gezegd nooit zeggen … er zijn veel redenen waarom het nodig is om de identiteit van de facties te behouden, maar omwille van de gerangschikte arena kan de alliantie vanaf de eerste dag de alliantie bevechten en de publiek. Wanneer de kruistocht wordt afgebrand, wordt de klassieker later uitgebracht. Vanaf dit jaar zal dit iets zijn en zal het een competitieve activiteit zijn, en dat was een van de gebieden waar gameplay en de behoefte aan matchmaking de hoogste prioriteit hadden en zouden moeten zijn dus. In een perfecte wereld kunnen beide prioriteiten naast elkaar bestaan, maar aan het eind van de dag rolt de MMO rond. Net als World of Warcraft over kunnen spelen met je vrienden, kunnen spelen waar je wilt zijn, en aantoonbaar is er een grotere uitbreiding van de factie-identiteit als je voelt dat je echt kunt kiezen welke factie je bent en waarvan je je deel voelt, en je hoeft dat niet op te offeren. Omdat je bij je groep of bij jezelf moet zijn lid willen worden van een hoger geplaatste gilde.

“Ik heb collega’s die al een leven lang alliantiespelers zijn die nu Horde spelen, die echt wensen dat ze een alliantie zouden kunnen zijn, die dit doen om vakbondsredenen, en ik weet dat er tienduizenden, misschien meer, in exact hetzelfde schuitje rond de wereld. We willen graag iets voor ze doen. “.

READ  SpaceX verving twee motoren van het Starship SN9-prototype voor een testvlucht

Wat de vorm van deze verandering ook is, het is duidelijk dat de mogelijke consolidatie die Hazikostas voorstelt niet snel zal komen. Hoewel Patch 9.1 Chains of Domination een aantal nieuwe functies bevat, waaronder een nieuwe raid, een megadungeon en een nieuw buitengebied, ziet het er niet naar uit dat Alliance en Horde momenteel samen zullen spelen.

Maar Blizzard lijkt open te staan ​​voor meer grote sprongen waar je in het verleden misschien niet aan had gedacht, omdat ontwikkelaars IGN in een pre-BlizzCon-interview vertelden dat ze openstonden voor het idee om de Wrath of the Lich King Classic uit te brengen – als er genoeg spelers geïnteresseerd zijn.

Rebecca Valentine is een nieuwscorrespondent voor IGN. Je kunt het vinden op Twitter Sluit een tweet in

Written By
More from Lesley Curry

De verborgen geheimen van Nintendo Super Mario Bros. Game & Watch

© Nintendo Life Nintendo’s Super Mario Bros. Game & Watch is zojuist...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *