De Panthers huurden hoofdvoetbalstrateeg / gamemanagementanalist George Lee in voor hun voetbalteam

De Panthers huurden hoofdvoetbalstrateeg / gamemanagementanalist George Lee in voor hun voetbalteam

Volgens hun nieuwe hoofdtrainer Frank ReichVoegt voormalig Carolina Panthers toe Indianapolis Colts Senior voetbalstrateeg/spelmanagementanalist Georg Lee aan zijn voetbalteam om te helpen met analyses (Via Joe Pearson van The Athletic):

Sinds hij in juni 2018 bij het Football Operations-team kwam, heeft Lee de afgelopen vijf seizoenen in Indianapolis doorgebracht onder voormalig hoofdcoach Frank Reich. Voordat hij bij de Colts kwam, bracht Li zeven seizoenen door bij de Raiders-organisatie. Hij was eerder ook hoofdonderzoeker voor NFL Network en onderzoeker voor ESPN.

Lee heeft onlangs geassisteerd bij het “creatieve” interviewproces voor de training van het hoofd van Colts., waar elke finalist spelbeheeroefeningen doorloopt om hun algehele besluitvormingsproces uit te pakken. Natuurlijk hebben de Colts uiteindelijk de nieuwe hoofdcoach Shane Station binnengehaald.

Dit is blijkbaar het nieuwste lid van het personeel dat onlangs is benoemd tot hoofdcoach van de Panthers, die Reich meeneemt naar de Carolina’s – terwijl Li zich bij de voormalige assistent-coach van Colts voegt als quarterback. Fraser-tuinen Manager teamontwikkeling Brian Dekker Eigenlijk.

terwijl veulens Het was verreweg een van de beste teams in het vierde spel Tijdens de volledige ambtstermijn van Reich, waarin analyse en Li vermoedelijk een grote rol speelden, daalde dat aantal in 2022 – grotendeels als gevolg van personeels- en voorspelbaarheidsproblemen. Het zal interessant zijn om te zien of het paar terugkaatst of niet. Mijn veilige gok is ja.

Steichen gelooft echter dat hij zijn eigen analytische alternatief heeft.

Lees verder

READ  Drie nieuwe Switch-bundels en goedkopere games om op te starten

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *