PlayStation Cat Stray verplaatst naar zomer 2022

PlayStation heeft stilletjes de vertraging aangekondigd van de Cat Stray-game met een release die nu deze zomer wordt verwacht.

Het releasevenster is vooraf ingesteld als lente 2022, maar in een tweet (hieronder) worden indiegames binnenkort aangekondigd door Eurogamerheeft PlayStation in het geheim de vertraging bevestigd.

Stray’s lancering op PS5, PS4 en pc markeert twee jaar sinds zijn debuut op het PS5-onthullingsevenement, toen oorspronkelijk werd verwacht dat het een release in 2021 zou zijn.

Het doel van de BlueTwelve-ontwikkelaar is simpel: “Ons doel is om een ​​unieke ervaring te creëren door als een kat te spelen”, zeiden ze destijds.

Maar dit is niet je gewone huiskat, spelers besturen de kat terwijl hij een robotachtige elektronische stad verkent en probeert terug te keren naar huis met behulp van een drone genaamd B-12.

BlueTwelve is vrij stil geweest sinds de oorspronkelijke onthulling, en deelde niet echt meer informatie over de game in juli vorig jaar, toen de vertraging naar het voorjaar van 2022 werd aangekondigd.

Veel games van de originele PS5, die in september 2020 plaatsvonden, hebben vertraging opgelopen, aangezien de COVID-19-pandemie de game niet heeft ontwikkeld.

Gran Turismo 7, Horizon: Forbidden West, Deathloop, behoorden tot de games met de grootste vertragingen, maar Stray blijft, samen met Goodbye Volcano High en Forspoken, de enige games die niet zijn uitgebracht.

Ryan Dinsdale is een freelance vertaler bij IGN ​​die zich af en toe de tweet van @thelastdinsdale herinnert. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

READ  Winnaar Keldon Johnson duwt Tottenham om Warriors te verslaan
More from Madison Garrett
Genshin Impact onthult enkele belangrijke functies die in de volgende update komen
Genshin Impact ontwikkelaar miHoYo heeft een aantal grote functies onthuld voor de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *