De pc bevindt zich weer in Gardner-Webb

Boiling Springs, North Carolina –Gardner-Webb sloeg meer dan 70% van de tweede helft om weg te lopen van Blue Hose en won een 91-64 overwinning op Presbyterian College Men’s Basketball Team bij Big South Action Vrijdagavond in Boiling Springs, NC Trevon Reddish loopt voor de computer met 17 punten.

Spelregistratie

Gardner-Webb en Presbyterian raakten beiden meer dan 50% van het veld in de eerste 10 minuten van de wedstrijd, en de eerste vier baskets waren in totaal drie worpen, waarbij elk team aan de concurrentie vastzat om 8-8, 16:45 op een muur klok. Hij maakte opnieuw een gelijkspel op 11-11, 13-13, en gaf D’maurian Williams een jumpshot en vrije worp om 12:32, Gardner Webb drie punten voorsprong, 16-13. Nog twee worpen van Karim Reed om 11:57 gaven de gastheren de grootste voorsprong in de wedstrijd op 5, 13-18, maar Kirschon Thrash bracht die terug tot drie met zijn basket om 11:28.

Nadat de Zip Graham-trilogie er een éénpuntswedstrijd van maakte, kwam Runnin ‘Bulldogs terug met 9-0 en leidde met 10 punten, 28-18, 7:49 aan de linkerkant. De voorsprong van twee cijfers was van korte duur, want Owen McCormack scoorde zijn tweede doelpunt van de avond en verkleinde de voorsprong tot zeven. De vrije worp van Trivon Redish zorgde voor een wedstrijd van zes punten, 22-28, 06:57 op de klok. Gardner-Webb presteerde de komende drie en een halve minuut beter dan PC 10-3 en breidde zijn opmars uit naar 13, 38-25, 3; Het verlaten van 22. De computer zou de marge terugbrengen naar negen van de mand van Trevon Reddish, maar vrije worpen van het thuisteam stuurden de voorsprong naar 11 bij pauze, 43-32.

READ  19 dingen die mogelijk zijn nu Microsoft eigenaar is van Bethesda

Gardner Webb hield de pc vroeg in de tweede helft op afstand en behield de leiding met dubbele cijfers. Rayson Harrison verlaagde het aantal van drie om 16:23 naar negen, voordat Jamaine Mann’s basket weer het nummer 11 haalde. Winston Hill’s worp en het vervolg op de vrije worp om 15:31 verlaagden de marge naar acht, maar dat zou de laatste marge van één cijfer zijn, waarbij het thuisteam de PC 18-5 won in de komende zes minuten om te bouwen 21 punten, 70-49 voorsprong. GWU schoof op in een wedstrijd van 17 punten versus twee vrije worpen van McCormack, 13-0 om de voorsprong uit te breiden naar 30, 83-53, 4:29 over. Twee vrije worpen van Harrison om 16:12 uur eindigden Blu’s slang droog. De twee teams wisselden punten uit voor de rest van de wedstrijd, waarbij Gardner Webb won met een score van 91-64.

Game spelers

Trivon Redish leidde de computer met 17 punten, terwijl Winston Hill 14 punten toevoegde en Rachel Harrison 15 punten toevoegde. Owen McCormack scoorde zeven rebounds, terwijl Brandon Younger zes punten toevoegde. Jahim Cornwall scoorde GWU-snelheid met 19 punten en Jamaine Mann trok negen rebounds.

Spelstatistieken

PC-opnamen in de eerste en tweede helft van de jaren 40 tot 44,0%. Gardner-Webb bereikte de jaren vijftig in de eerste en halverwege de jaren zestig bereikte hij de tweede en scoorde 59,3% voor het spel. Het helpen van The Runnin ‘Bulldogs was slechts 13 driepunters en zes omzet. De computer scoorde acht, triples en 10 beurten leidde GWU bounce marge, 30-26, 14 vrije worpen verzamelen, versus 12 op de computer.

READ  TIJGERSOFTBAL VALT NAAR DE HEILIGEN IN DE PC-KOEPEL

Voor de goede orde

Blue Hose zakte naar 5-11 in het algemeen en 3-10 in de Big South, terwijl Gardner-Webb opschoof naar 8-11 en 7-7.

volgende

De pc blijft onderweg voor twee games in Hampton van 11-12 februari. Tips voor donderdag 18.00 uur en vrijdag 16.00 uur