Metro Exodus studio werkt aan nieuw 3D IP-adres

Het is een paar jaar geleden dat we iets hebben gehoord van 4A Games, de makers van de Metro-serie — een van de beste FPS-games op pc — maar het lijkt er nu op dat de studio samen met Metro 4 werkt aan een nieuwe 3D IP ook.

Metro Exodus kwam in 2019 uit en werd enorm geprezen, vooral van ons, dus alle ogen waren gericht op 4A Games en hun volgende project. THQ Nordic heeft toegegeven dat de nieuwe Metro-game in ontwikkeling was kort na de release van Metro Exodus en voordat deze op Steam werd uitgebracht, en 4A Games zei vorig jaar dat het samenwerkte met Sabre Interactive om een ​​episodische multiplayer-game uit de serie te maken.

Er zijn echter veel nieuwe vacatures gepubliceerd 4A Games Carrièrepagina (Bedankt PSU) laat zien dat de studio werkt aan een nieuw “Triple-A” IP-adres samen met die Metro-adressen. Meerdere menu’s zijn specifiek gemarkeerd met “nieuw IP”, inclusief een senior game-ontwerper, dus het lijkt erop dat 4A al aan deze nieuwe game werkt.

Sommige details kunnen worden afgeleid uit de lijsten, en 4A lijkt zeker niet te ver van Metro-gameplay af te wijken met dit nieuwe IP-adres. Het lijkt erop dat de game nieuwe wapens, voertuigen, schepselontwerpen zal bevatten en zal bogen op een van de “meest levendige videogame-omgevingen ooit”. Eén vermelding verwijst specifiek naar de game als een “nieuwe AAA-IP door de makers van de Metro-serie”, als er enige twijfel was dat dit een frisse nieuwe game was.

Het lijkt echter waarschijnlijk dat dit nieuwe IP-adres nog ver weg is, vooral als 4A Games er net voor is begonnen met inhuren, dus het is mogelijk dat Metro 4 eerder zal toeslaan. Voorlopig lijkt het erop dat Stalker 2: Heart of Chernobyl — het vervolg op de grootste impact op de Metro-serie — als eerste zal verschijnen en in april uitkomt.

READ  Blaseball komt volgende maand terug, en eindelijk zal ik ontdekken wat Blaseball is

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Metro Exodus studio werkt aan nieuw triple IP-adres,” “type”: “news”, “category”: “metro-exodus”} ,” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” Deep Silver “,” genre “:” FPS “,” title “:” Metro Exodus “,” genres “:[“FPS”,”Survival”]}}}}

Written By
More from Max Mcgee
Een pc-versie van GI Joe: Operation Blackout is in ontwikkeling, zegt GameMill Entertainment
Third-person shooter GI Joe: Operation Blackout is deze maand uitgebracht op Switch,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *