De perfecte Xbox-games voor beginners

De perfecte Xbox-games voor beginners

Dus je hebt een Xbox. Misschien is het de eerste keer dat je er een bezit, of misschien heb je met succes iemand aangemoedigd om de ommuurde tuin van Microsoft binnen te gaan. Hoe dan ook, de Xbox-inhoudsbibliotheek is uitstekend en ontmoedigend qua grootte en kwaliteit. Als je op zoek bent naar een aantal perfecte games voor Xbox-beginners, dan zijn hier enkele perfecte keuzes uit onze catalogus.

De beste Xbox-games voor nieuwe spelers

Forza Horizon 5

speeltuin spellen

Forza Horizon 5 Absolute uitdagingen Gran Turismo Het beste racespel. Bovendien is de nieuwste release, Forza Horizon 5, absoluut geweldig op Xbox Series X/S.

De game speelt zich af in het adembenemende landschap van Mexico en voegt voortdurend nieuwe voertuigen en opties toe aan de catalogus. Onlangs was er een Barbie-samenwerking!

Maine ambacht

Xbox minecraft-spellen
Xbox-gamestudio’s

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, is de kans groot dat je er wel eens van hebt gehoord Maine ambacht. Het is het spel dat alle kinderen (en veel volwassenen) tegenwoordig spelen, dankzij de open sandbox-stijl waarmee je naar hartenlust kunt bouwen.

Het is perfect voor spelers van elk niveau; Pas op, misschien wil je het niet opzij zetten.

FIFA23

Fifa 23 xbox-games
EA

Als de Women’s World Cup een verlangen naar sport in je heeft aangewakkerd, kun je het niet laten liggen FIFA23.

Het is de perfecte game voor sportfans met verschillende moeilijkheidsgraden voor alle niveaus van spelers, plus onze eigen Captain Matildas, Sam Kerr, als in-game personage.
Overgekookt 2

2 xbox-games te gaar
Afbeelding: team 17

Als je op zoek bent naar een coöpspel om met vrienden te spelen, Overgekookt 2 Ze is een van de beste. De bediening is zo eenvoudig dat iedereen het kan oppikken en spelen, zolang je maar de druk van het koken van gerechten in een aantal zeer exotische restaurantlocaties aankan.

READ  Skullgirls 2nd Encore komt officieel naar Xbox

Monsterlijke bende

Bende monsters voor Xbox-games
Xbox-spellen. Foto: Bonebrood

is gelijkaardig aan te gaar, Monsterlijke bende is een leuk gezelschapsspel om met vrienden te spelen, dit keer in de knokpartij. Je kiest uit een cast van ragdoll-personages en dwingt ze om op fysica gebaseerde omgevingsgevaren te navigeren om te overleven. Je doel is om de laatste persoon te zijn, maar hoe je dat bereikt, is aan jou.

Zee van dieven

Zee van dieven
Xbox-spellen. Foto: zeldzaam

Deze wordt sterk aanbevolen door ons team, en het is duidelijk waarom. Met Sea of ​​Thieves kun je je piratenfantasie uitleven terwijl je vaart, vecht en plundert over de zeven zeeën. Little is een schip zonder bemanning, en dat geldt ook voor dit spel, dat je het beste samen met vrienden kunt spelen.

Kwantum pauze

Xbox-spellen. Foto: Remedy Entertainment

Voor de verhalende fans van actie-avontuur die er zijn, Kwantum pauze niet te missen.

Met een sterrencast met onder meer Sean Ashmore, Lance Reddick en Aiden Gillan, Kwantum pauze Gebaseerd op een intrigerend sci-fi uitgangspunt waarin twee bovennatuurlijke wezens elkaar proberen te verslaan voordat de tijd zichzelf uit elkaar scheurt. Je in-game keuzes zullen het verhaal beïnvloeden met tal van rijke personages en dramatische wendingen om in te duiken.

Hallo

aura
Xbox-spellen. Afbeelding: Microsoft

Hallo Het is misschien niet het meest instapniveau voor nieuwe FPS-spelers, maar het is een Xbox-nietje. De scifi-shooter is vanaf het begin exclusief voor Xbox-consoles geweest en is met elke iteratie blijven evolueren.

U kunt kiezen uit Hallo Games op Xbox Game Pass wel Halo: de Master Chief-collectie (die de eerste zes games samenbrengt) is een goede plek om te beginnen.


Dit zijn slechts een paar van de games die je op weg zouden moeten helpen op je Xbox-reis – en het beste is dat ze allemaal beschikbaar zijn als onderdeel van Xbox Game Pass, wat betekent dat je ze niet allemaal afzonderlijk hoeft te betalen.

READ  Waarom zou je een VPN voor Xbox gebruiken?

Houd onze lijst met maandelijkse game-releases bij en houd alle andere titels bij die dit jaar naar Xbox komen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *