Matt Butt van Xbox zegt dat ze de kans hebben aangegrepen om in volledige duisternis met Crystal Dynamics te werken

Microsoft wil de komende jaren een aantal van zijn oude IP’s nieuw leven inblazen met likes mythe En totale duisternis, twee projecten die enige tijd geleden werden aangekondigd met enkele nette CG-trailers. Het gerucht gaat dat geen van beide games nog minstens twee jaar zal worden getoond, maar het zal hoe dan ook lang wachten. We hebben net een kleine update gekregen totale duisternisHet verrassende nieuws is dat Crystal Dynamics, eigendom van Square Enix, het initiatief zal helpen het te ontwikkelen. Het was voor velen een beetje een kras, maar het leek te worden gezien als een grote kans van de kant van de Xbox.

In een interview met Kinda Funny Games sprak het hoofd van Xbox Game Studios, Matt Botty, kort over de samenwerking. Hoewel hij niet in details trad, zei hij dat Microsoft de kans greep toen ze het potentieel ontdekten om met Crystal Dynamics te werken, en zei dat hun ervaring bij het bouwen van soortgelijke ervaringen het nieuwe team van The Initiative zou helpen.

“We hebben een team dat ervaring heeft met het bouwen van het soort dingen dat we bouwen, dat heeft gewerkt met een aantal van de mensen die nu beschikbaar zijn, weet je, dat was geen standaardsituatie omdat ze zichzelf meestal niet als vriendelijk beschouwen van een co-ontwikkelingsstudio zoals veel plaatsen, maar we hebben een manier gevonden om het te laten werken, denk ik dat het door enkele persoonlijke connecties was die we hebben.

“Dus ik ben er enthousiast over, alleen in termen van wat het toevoegt aan het team dat we al in het initiatief hebben. En nogmaals, het is op dit moment in de branche erg waardevol om daar niet op te springen en we kunnen een aantal manier om een ​​contract gedaan te krijgen of wat we ook moeten doen”.

READ  John Wick Hex richt zich in december op Nintendo Switch en Xbox One

totale duisternis Het zal ergens in de toekomst uitkomen voor Xbox Series X/S en pc.


Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Series S grote winnaar van Black Friday volgens vroege analyse
Black Friday 2021 ligt nu achter ons en er zijn nu nieuwe...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *