De Phantom Fury-demo is nu beschikbaar voor pc

De Phantom Fury-demo is nu beschikbaar voor pc

Een demo van de first-person shooter-game, geïnspireerd op de roadmovie Valse woede Nu beschikbaar voor pc via stoomUitgever 3D Realms en ontwikkelaar Slipgate Ironworks maakten de aankondiging bekend.

Hier is een overzicht van het spel, via Steam-pagina:

op

De film speelt zich vele jaren na haar strijd tegen Jadus Heskel af, terwijl Shelley “Bombshell” Harrison ontwaakt in een nieuwe wereld, nadat ze op verzoek van een oude collega uit een coma is gehaald, met een nieuwe bionische arm.

Shelley krijgt de taak om een ​​extreem gevaarlijk artefact veilig te stellen, de legendarische Devil’s Essence, en begint aan een intense reis door de Verenigde Staten, terwijl ze probeert haar verleden te overwinnen om de toekomst van de mensheid te redden.

Belangrijkste kenmerken

  • Een intense mix van gestileerde actie en roadmovie-actie – Vecht je een weg door louche hotels in Albuquerque, verken verlaten faciliteiten in Los Alamos, beveilig de straten van Chicago en nog veel meer!
  • Waanzinnig interactieve wereld – Een ongelooflijke hoeveelheid interactiviteit zorgt ervoor dat de omgevingen tot leven komen. Volledig bruikbare computers, helikoptervluchten en speelbare speelautomaten zijn slechts enkele voorbeelden van wat u kunt verwachten.
  • Breed scala aan wapens – Meer dan 20 unieke wapens tot je beschikking! Spelersfavorieten zoals Bowling Bombs worden vergezeld door geheel nieuwe uitrusting zoals pantserdoordringende geweren, geëlektrificeerde schuimwerpers en inzetbare drones. Ontgrendelbare wapenupgrades en -aanpassingen met geheel nieuwe schietfunctionaliteit geven je de controle die nodig is om elk gevecht te overwinnen zoals jij dat wilt!
  • Een breed scala aan ontgrendelbare vaardigheden en upgrades – Wapens zijn niet de enige manier om de vele uitdagingen te overwinnen die je onderweg te wachten staan. Upgrade je bionische arm en pak met krachtige nieuwe vaardigheden, zoals een stootaanval of een elektrisch schild.
  • Een angstaanjagend aantal vijanden – Ontmoet kwaadaardige cyborgs, gevaarlijke soldaten en walgelijke mutanten, elk met hun eigen speciale vaardigheden. Duw je vaardigheden tot het uiterste in spannende baasgevechten.

Valse woede In ontwikkeling voor PlayStation 5, Xbox Series, Switch en pc (stoom). Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

READ  De première van Nintendo Indie World komt morgen, 11 augustus

Bekijk hieronder een zes minuten durende gameplay-demo van de demo.

Bekijk de gameplay-demo

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *