PC en Gardner-Webb stonden 1-1 gelijk

Clinton, Zuid-Carolina – In een strak omstreden Big South Conference-wedstrijd nam de Presbyterian Blue Hose (4-4-1, Big South: 1-0-1) het op tegen de Gardner-Webb Runnin ‘Bulldogs (2-5-2, Big South: 0 – 1). -1) Zaterdagavond in een 1-1 gelijkspel in het Martin Stadion.

Van coach Venuti

“Als we naar de data keken, kenden we de aard van het spel en het was een beetje schokkerig en vol met fouten”, zei de presbyteriaanse coach. Nick Venuti Hij zei. “Ik vond dat we heel goed met onszelf omgingen. Een van die wedstrijden waarin je tegen een goed team speelt. Je hebt dan niet alle momentum. Je hebt niet de hele tijd de bal, je moet je op je gemak voelen zonder de bal.” Probeer een aantal dingen van hen af ​​te pakken. Ik vond dat we een aantal hele goede momenten hadden. “Ik vond dat de wedstrijd erg gelijkwaardig was.”

hoe is dat gebeurt?

In de jaren 60j Minuut, Presbyteriaan Carson Griffith Er werd een fout begaan op ongeveer 10 meter van het middenveld aan de verdedigende kant van het veld van Blue Hose. Een keeper Betty Murray Stuur de toegekende vrije trap rechtstreeks naar de bovenkant van het strafschopgebied Diego Hernández Aan wie de bal werd teruggegeven Damourny Hutchinson Die de bal vanaf tien meter achterin het net kopte en de Blue Hose op een 1-0 voorsprong zette. Het doelpunt van Hutchinson was zijn tweede van het seizoen.

READ  League of Legends nerfs in update 13.14 PBE

Op 76j Op de minuut bracht Gardner-Webb de stand in evenwicht toen Jaylen Orr scoorde op assist van Kaylyn DePage.

Notabelen
The Blue Hose sloot de wedstrijd af met een 8-7 voorsprong in schoten. Hutchinson registreerde vijf schoten, waarvan één op doel. Hernández, Lorenzo NagyEn Tomas Wit Ze voegde één schot toe aan de aanvallende inspanningen van de Blue Hose.
Murray verzamelde drie saves in de wedstrijd.