De Pixel-tablet heeft 8 GB RAM, vier kleuren, inclusief een dock

Hoewel Google vorig jaar op een aantal evenementen de Pixel-tablet heeft besproken, zijn de belangrijkste details nog onbekend. Volgens insiders kunnen we nu verslag doen van veel van de specificaties van de Pixel Tablet, inclusief RAM.

Google heeft al twee kleurstellingen getoond voor de Pixel-tablet: een met een groene achterkant en een zwart frame en een met een wit frame en een beige/witte achtergrond. De eerste doet denken aan de Sorta Sage van de Pixel 5, met een donkerdere rand die, volgens Google, bedoeld is om slanker te zijn dan de smart-home-vriendelijke witte rand.

We hebben nu vernomen dat er twee extra kleuren zullen zijn naast degene die we al kennen, voor een totaal van vier opties.

De Pixel-tablet heeft een aluminium behuizing met een porseleinachtige nanooxide-afwerking. Google vertelde ons eerder dat dit zou resulteren in een “zacht, mat uiterlijk en gestructureerd gevoel”.

De Pixel Tablet lanceert al met Tensor G2 en Android 13 met 8GB RAM, in tegenstelling tot recente geruchten. We hebben vernomen dat het zal worden aangeboden in twee opslagopties, met het oplaadstation voor luidsprekers op beide modellen. Aangezien het dock de tablet kan opladen via de pogo-pinnen aan de achterkant en stroom krijgt van een cilindrische aansluiting aan de achterkant, zoals de Nest Hub Max, zal Google geen USB-C-oplaadmodule in de doos opnemen.

Door dit dockingstation toe te voegen, wordt uw Pixel-tablet verbeterd als uw nieuwe slimme scherm voor Google Assistent. Net als de Nest Hub kunnen we nu bevestigen dat de fysieke schakelaar die we in het lek van vorige week zagen, voor de microfoon en camera is.

Tot slot zal Google een officiƫle case presenteren voor de Pixel Tablet. Met betrekking tot de lancering hebben we vanmorgen gemeld dat de Pixel 7a op 11 mei in de winkels verkrijgbaar zal zijn. De Pixel-tablet zal dezelfde maand niet in de winkel verkrijgbaar zijn en we hebben van een andere bron vernomen dat juni waarschijnlijker is.

Written By
More from Lesley Curry
Ninja’s Fall Guys-skin is nu beschikbaar
Vallen jongens ontwikkelaar Mediatonic heeft een skin aan de game toegevoegd die...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *