De Pixel Watch 2 introduceert enkele nieuwe wijzerplaten [Gallery]

De Pixel Watch 2 introduceert enkele nieuwe wijzerplaten [Gallery]

Google wordt gelanceerd Pixelhorloge 2 Met ondersteuning voor Wear OS 4, naast veel nieuwe wijzerplaten. Dit is wat er nieuw is.

Gedurfd digitaal

Hierboven afgebeeld is Digital Bold een wijzerplaat die overeenkomt met een van de nieuwe vergrendelschermstijlen die te vinden zijn in Android 14 op Pixel-telefoons. Het gezicht heeft een heel eenvoudig ontwerp en kan in verschillende kleuropties worden gebruikt. Het kan ook de lay-out “Just Time” gebruiken. of Je kunt het omschakelen om maximaal drie vermenigvuldigers aan de zijkant in te schakelen.

Avontuur

De Adventure-wijzerplaat is een van de nieuwe, meer informatierijke ontwerpen van Google. Het geeft de tijd weer met analoge wijzers en heeft dag- en datumaanduidingen, evenals openingen voor vier complicaties. Het gezicht kan ook worden bewerkt om een ​​digitaal horloge te gebruiken of om ‘bogen’ toe te voegen die langs de straal van het scherm verschijnen, met vier extra complicatie-openingen om meer informatie te tonen.

Analoge beugels

De volgende op de lijst is Analog Arcs, vergelijkbaar met Adventure, maar geeft standaard boogcomplicaties weer. Standaard zijn dit vier haakjes, maar u kunt dit ook aanpassen zodat alleen de grotere haakjes worden weergegeven, of u kunt overschakelen naar een “kleinere” lay-out met een eenvoudiger lay-out. Zoals al het andere is het ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

wijde selectie

Google biedt een zeer eenvoudige wijzerplaat die overal zichtbaar is. Deze optie heeft een grote digitale klok en grote individuele complicaties. Gezichtsvarianten kunnen de complicaties naar de zijkant verplaatsen of helemaal verwijderen, en er zijn weer veel kleuropties. De standaardcomplexiteit is de hartslag, maar bijna alles werkt in dit slot.

READ  Microsoft herstelt de enkele "Standaardbrowser"-instelling in Windows 11-preview

rotatie

Een analoge wijzerplaat, de “rotatie”, heeft de datum gegraveerd langs de minuten- en uurwijzers en heeft een secondewijzer die het nummer van elk punt op de klok aangeeft terwijl deze passeert. Het is een leuk klein ontwerp, maar het is niet erg flexibel. Er is geen ondersteuning voor complicaties, en de enige opties zijn het uitschakelen van de indicatoren aan de zijkanten en het veranderen van de kleur. Toch is het een geweldig gezicht.

De rest van de gezichten van de Pixel Watch zijn nog steeds vrijwel beschikbaar in deel 2, en daarmee zijn we klaar Vermoedelijk Deze opties zullen naar de originele versie komen wanneer Google ergens in de komende twee maanden een Wear OS 4-update uitbrengt.

Pixel Watch 2 wordt op 12 oktober uitgebracht Met pre-orders nu geopend.

Meer over Pixel:

FTC: We gebruiken automatische partnerlinks om inkomsten te genereren. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *