Een Silent Hill 2-update zou op handen kunnen zijn dankzij een subtiele verandering in Steam

Een Silent Hill 2-update zou op handen kunnen zijn dankzij een subtiele verandering in Steam

We kunnen meer horen over wat er gaat gebeuren Stille Heuvel 2 Er kan nu elke dag een remake van Konami verschijnen, aangezien een nieuwe update van de Steam-backend een van de vele stukjes van de puzzel is die het plaatje compleet kan maken en ons meer details geeft over de remake van een van de beste games van het horrorgenre.

Hoewel de releasedatum van Silent Hill 2 niet eerder kon komen omdat de uitdrukking “binnenkort beschikbaar” ons meer beschimpt dan de engste horrorspellen die je maar kunt bedenken, is er een zwak sprankje hoop op de backend van Steam. Dus als je enthousiast bent over Silent Hill 2, bereid je dan voor, want er kan nu elk moment een update van Konami komen.

Op vrijdag 6 oktober kwamen er meerdere updates op de Steam-pagina van Silent Hill 2, inclusief ondersteuning en vertaling voor Braziliaans Portugees en Oekraïens, maar de grootste verandering komt in de vorm van nieuw toegevoegde Steam-prestaties, via SteamDB.

Als dit de laatste Steam-prestaties voor Silent Hill 2 zijn, zijn we misschien dichterbij dan ooit om meer over de remake te horen. Onthuld in oktober 2022 en sindsdien niets anders, het betreden van het griezelige seizoen (ook wel oktober 2023 genoemd) lijkt opnieuw het perfecte moment om meer te horen.

We weten nog niet wat de Steam-prestaties zullen zijn in Silent Hill 2 Remake, maar als we zien dat ze aan Steam worden toegevoegd, suggereert dit in ieder geval dat waar ontwikkelaar Bloober Team en uitgever Komani aan werken zich in een bijna definitieve staat bevindt.

READ  Nintendo jaagt op door fans gemaakte Pokemon-video's voor pc

De interactieve serie Silent Hill Ascension gaat zelfs op 31 oktober in première, dus Konami bereidt zich wellicht voor op oktober om opnieuw te pronken met veel Silent Hill-updates.

Terwijl je op de remake wacht, wil je de huidige systeemvereisten van Silent Hill 2 vergelijken met je pc, en een kijkje nemen naar andere aankomende games die je zou moeten toevoegen aan je steeds groter wordende lijst.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *