De PlayStation Plus-versie van Final Fantasy 7 Remake krijgt deze week eindelijk een gratis PS5-upgrade

Degenen die Final Fantasy VII Remake op PlayStation Plus in maart 2021 hebben ingewisseld, kunnen op woensdag 22 december eindelijk zonder extra kosten upgraden naar de PS5-versie van de game.

Square Enix maakte het nieuws vandaag bekend Twitter Terwijl we ook delen dat de Intermission voor Final Fantasy VII Remake met in de hoofdrol Yuffie Kisaragi ook voor een beperkte tijd 25% korting krijgt op dezelfde dag.

Toen Final Fantasy VII Remake in maart 2021 werd aangekondigd voor PlayStation Plus, waren velen verrast en van streek toen ze ontdekten dat het alleen de PS4-versie was. Bovendien kunnen degenen die het hebben gedownload niet upgraden naar de PS5-versie die wordt geleverd met verbeterde texturen, betere mist- en lichteffecten, snellere laadtijden, een nieuwe fotomodus, DualSense-ondersteuning en meer.

Dit betekent ook dat spelers Episode Intermission niet kunnen kopen om Yuffie’s nieuwe verhaal te spelen, aangezien het zelfs niet beschikbaar is voor PS4-bezitters.

In onze recensie van Final Fantasy VII Remake: Intergrade – Episode Intermission, zeiden we dat het “dient als een prikkelende plagerij voor Yuffie’s onvermijdelijke ontmoeting met de kerncast van Final Fantasy 7, en een uitstekende reden om terug te keren naar Midgar om haar opwindende nieuwe stijl van kant te ervaren -scrollende gevechten en entertainment.”

Dit nieuws komt na de release van Final Fantasy VII Remake rechtstreeks op pc. Helaas lijkt de poort enkele grote problemen te hebben, waaronder beperkte grafische opties, stotterproblemen, framesnelheid en meer.

READ  In Tamil Nadu, "OPS For CM" -posters schokte uitspraak AIADMK vóór 2021 peilingen

Heb je een tip voor ons? Een mogelijk verhaal bespreken? Stuur dan een e-mail naar [email protected].

Adam Pankhurst is een nieuwsschrijver voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter Tweet insluiten en verder Zenuwtrekking.

Written By
More from Aubrey Mason
SPELLEN. Townsfolk Tussle: Vecht met stripfiguren
Duik met je vrienden in Panic Roll’s cartoonachtige avontuur ‘Townsfolk Tussle’. Snoodards...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *