De Pokemon Scarlet & Violet DLC biedt een gemakkelijke manier om oneindig veel geld te krijgen

De Pokemon Scarlet & Violet DLC biedt een gemakkelijke manier om oneindig veel geld te krijgen

gepubliceerd: 19-09-2023T17:36:20

Bijgewerkt: 19-09-2023T17:36:33

De trainer van Pokemon Scarlet & Violet heeft zijn favoriete methode gedeeld om snel geld te verdienen in DLC.

Het eerste deel van de DLC voor Scarlet & Violet – The Teal Mask – werd gelanceerd op 13 september 2023. Sindsdien genieten spelers van het verhaal van de uitbreiding en vangen ze nieuwe en terugkerende Pokémon.

Sommige trainers hebben echter een extra vertraging in de gameplay opgemerkt, waar de kerngames sinds de lancering last van hebben gehad. Ondanks de problemen heeft het vechtsysteem van de DLC veel lof gekregen.

Artikel gaat verder na advertentie

Naast alle nieuwe content in de uitbreiding The Teal Mask heeft één speler een manier ontdekt om snel geld in te zamelen. Blijf lezen om erachter te komen hoe ze het deden.

De trainer van Pokemon Scarlet & Violet deelt nuttig financieel advies

Eén Reddit-gebruiker legde uit hoe snel ze het deden Geld verdienen In de DLC voor Pokemon Scarlet & Violet com.subreddit. Het OP adviseerde spelers om cider voor 500 te kopen en deze vervolgens voor 550 te verkopen.

“Als je genoeg tijd, geduld of zelfs maar een turbocontroller hebt, kun je $ 49.950 extra verdienen met de verkoop van 999”, schreven ze. “Blijf het gewoon keer op keer doen.”

Artikel gaat verder na advertentie

Terwijl sommigen beweerden dat de onthulling een ‘eerlijke daad’ was, stelden anderen een andere manier voor om snel geld in te zamelen.

“Dat is één manier, maar als je een turbocontroller gebruikt, is het toernooi een betere manier om veel geld binnen te halen”, onthulde een trainer. Naast geld heb je ook de kans om speciale ballen te bemachtigen, zoals de Beast Ball.

“Start elke Pokemon met een Zoro Happy Hour, spam Gholdengo’s ‘Make It Rain’ (tot 20.00 uur) om ze te doden, en win elke beurt $ 250k+”, suggereerde iemand anders. “Basisopmerking – Je moet overschakelen naar Zoro om elk van de speciale aanvallen van Goldie elke BC te activeren, naarmate Make It Rain daalt, dus het is minder effectief/minder geld.”

Artikel gaat verder na advertentie

Bekijk onze Pokemon-verslaggeving voor handige handleidingen als je worstelt met de DLC of om op de hoogte te blijven van de franchise als geheel.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *