Samsung Galaxy S22 neemt deel aan de One UI 6 Beta party (nu downloaden)

Samsung Galaxy S22 neemt deel aan de One UI 6 Beta party (nu downloaden)

Eind vorige maand bracht Samsung de One UI 6 beta uit voor de Galaxy S23-serie, de eerste serie die de One UI 6 beta krijgt. Later bracht het bedrijf de op Android 14 gebaseerde One UI 6 beta uit voor de Galaxy A54 en Galaxy A34.

De Galaxy S22-serie van vorig jaar is de nieuwste Galaxy-telefoon die One UI 6 Beta krijgt. Ja, het is gebaseerd op het Android 14-besturingssysteem en de officiële versie zal naar verwachting later dit jaar beschikbaar zijn.

One UI 6 Beta is de volgende grote update voor Samsung-telefoons en is nog maar twee weken in bètatest. Dit betekent dat het nog enige tijd duurt voordat de stabiele One UI 6 release plaatsvindt. Gebruikers die One UI 6 graag vroegtijdig willen uitproberen, kunnen echter deelnemen aan het bètaprogramma. Nu hebben Samsung Galaxy S22-gebruikers ook de mogelijkheid om deel te nemen aan het bètaprogramma.

De One UI 6 bèta voor de Samsung Galaxy S22 is momenteel beschikbaar in Zuid-Korea. Samsung heeft het bètaprogramma officieel aangekondigd op zijn communityforum. Dit programma staat open voor alle drie de modellen uit de serie, inclusief de Galaxy S22, Galaxy S22+ en Galaxy S22 Ultra.

Samsung-gemeenschap

volgens Sammobiel Volgens het rapport is de bèta-update al uitgerold en wordt deze geleverd met de firmware-release S90xNKSU3ZWIA. Het is een update van 3 GB en je kunt een heleboel nieuwe functies verwachten. Naast de nieuwe functies en verbeteringen bevat de update ook de nieuwste Android-beveiligingspatch van september 2023.

Over nieuwe functies gesproken, de eerste verandering die je zult opmerken is de nieuwe lay-out Snelle instellingen, het instellen van een andere achtergrond voor verschillende modi, een heleboel nieuwe emoji’s, het afspelen van nieuwe media in het meldingenpaneel, de mogelijkheid om de klokpositie in de vergrendelscherm en meer. Je kunt alles over de nieuwe grote One UI-update bekijken op de speciale One UI 6-pagina.

READ  Gratis download: The Modern Workplace Playbook

Als je een Samsung Galaxy S22 bezit, moet je je inschrijven voor het One UI 6 bètaprogramma om de nieuwe grote update uit te proberen. Momenteel is registratie voor een proefperiode beschikbaar op Zuid-KoreaMet de mogelijkheid van beschikbaarheid in andere regio’s in de nabije toekomst.

naar Vraag het bètaprogramma aanU kunt deze handleiding volgen. Inclusief het vinden van de bètasoftwaremelding in een bestand Samsung Leden-app En dien de aanvraag in. Zorg ervoor dat u een back-up van uw gegevens maakt voordat u een upgrade uitvoert naar de nieuwe One UI 6-bèta.

Controleer ook:

bron

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *