De populairste datingsim op TikTok is bijna hier, en hij kan gratis worden gedownload op Steam

De populairste datingsim op TikTok is bijna hier, en hij kan gratis worden gedownload op Steam

Paradijs op de Dag der Opstanding, de aanstaande apocalyptische multiplayer-datingsim die opblies op TikTok, heeft eindelijk een releasedatum op Steam. De Lemonade Flasbang van de ontwikkelaar is viraal gegaan op TikTok vanwege de heerlijk absurde karakters en prachtige kunststijl, en terwijl je wacht op de nieuw onthulde releasedatum, kun je hem ook gratis uitproberen. Onderweg weet je dat je wilt.

Dit zou een van de beste datingsimulatorspellen op pc kunnen zijn zodra het uitkomt, met meer dan 100 verschillende eindes en 400 scenario’s waarmee je alle 12 romantische personages kunt vriendschappen. Ik kan eerlijk gezegd niet wachten om Doomsday Paradise in handen te krijgen.

Het gaat niet alleen om het daten met gekke personages; elke dag verkrijg je statistieken, items en vaardigheden van de personages waarmee je wilt praten, en na een paar rondes hiervan zul je eigenlijk tegen echte RPG-bazen moeten vechten, terwijl je emoties balanceren met de koude schouders van de personages waar je veel mee te maken hebt.

Misschien is flirten met een winkelier die van stelen houdt of met een gepensioneerde held die niet tegen verlies kan, niet genoeg voor jou? Als dat zo is, kun je samenwerken met drie andere spelers en Doomsday Paradise betreden als een soort chaotisch DnD-datingavontuur. De gesprekken en keuzes van elke speler met betrekking tot NPC’s hebben ook invloed op het algehele verhaal, waardoor jullie allemaal aan het einde van het spel komen.

Je hebt misschien wat meer overtuigingskracht nodig, en als dat zo is, dan denk ik dat de kans om te spelen als een oranje man met een vissenkop en kreeftenarmen, of als een astronaut met een knaagdier in zijn helm, of als een samurai kikvorsman, genoeg zou moeten zijn. Jij. Alles wat ik in Doomsday Paradise zie is heerlijk bizar, wat het overigens precies het soort spel maakt dat ik kan spelen.

READ  Dagelijkse download: uw korte samenvatting van dag 14 in AO 2024

Als je Doomsday Paradise op TikTok hebt gevolgd, of gewoon houdt van het geluid van de spannende datingset tijdens een apocalyps met vampieren, monsters en zelfs een Spider Queen, zul je blij zijn om te horen dat we eindelijk een release hebben bereikt datum. Doomsday Paradise komt op woensdag 8 november naar Steam voor $ 15.

Doomsday Paradise heeft zelfs een dossier Demo op Steam Je kunt het nu gratis proberen, zodat je de datingsim vóór november kunt uitproberen.

In de tussentijd hebben we de beste multiplayer-games en RPG’s vóór Doomsday Paradise verzameld, waarbij we deze genres hebben gecombineerd met datingsimulators.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *