Scavengers Reign klinkt als een prachtig avontuur voorbij de sterren

Scavengers Reign klinkt als een prachtig avontuur voorbij de sterren

Titmouse, is een animatiestudio gevestigd in Los Angeles Metalocalyps En De Venture Bros.heeft een nieuwe trailer gedeeld voor de komende sci-fi-avonturenserie Het tijdperk van de aaseters Woensdag. Het animatiedrama voor volwassenen volgt de bemanning van een interstellair vrachtschip, dat, na een crash op een onbekende buitenaardse wereld te hebben overleefd, moet vechten om een ​​nieuwe manier van leven op te bouwen terwijl ze op zoek is naar een manier om naar huis terug te keren.

De trailer zelf is licht qua expositie en zwaar van sfeer, met een prachtige kunststijl met aquarellen, kronkelige rondingen en surrealistische wezensontwerpen die eruit zien als een kruising tussen de populaire stripkunst “Ligne Claire” van Jean “Moebius” Giraud en de extreme sciencefictionschilderijen van Killian Eng. De video bevat veel psychedelische beelden, griezelige landschappen en uniek ogende personages die worstelen met ogenschijnlijk sterke gevoelens die grenzen aan schuldgevoelens en wroeging. Over het geheel genomen is het een verbluffende showcase voor een nieuwe originele serie met hoge ambities en een geheel eigen esthetiek.

Het tijdperk van de aaseters De film wordt geregisseerd door Joseph Bennett en Charles Huettner, die beiden de film regisseerden De originele bèta uit 2016 is kort voor deze serie. Met Sunita Mani (Glow), Wunmi Mosaku (Lovecraft-land, Loki(En Alia Shawkat)Gearresteerde ontwikkeling). Er is lang aan deze show gewerkt, en nu het debuut voor de deur staat, ziet het er best goed uit.

Het tijdperk van de aaseters De première vindt plaats op 19 oktober op Max.

Lees verder

READ  Speltype: Carolina vs. Troy

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *