De preload van Starfield is bevestigd, maar het is triest nieuws voor Steam-spelers

De preload van Starfield is bevestigd, maar het is triest nieuws voor Steam-spelers

sterrenveld Het wordt een van de grootste RPG’s die in 2023 wordt gelanceerd, met fans van over de hele wereld die enthousiast zijn om de ruimte in te gaan. Bethesda maakt zich op voor de langverwachte Starfield-release dit najaar, en nu onthult het de pre-loaddatum voor Starfield. Als je op mij lijkt, wacht je waarschijnlijk met het vooraf downloaden van de enorme game om er zeker van te zijn dat je klaar bent om te spelen zodra deze uitkomt.

Bethesda gaat naar sociale media om de pre-load-aankondiging van Starfield te plaatsen, en onthult ook dat de aankomende game goud is geworden. Dit betekent dat de ontwikkelaar al het werk aan de pre-launch van Starfield heeft voltooid en dat de releaseversie helemaal klaar is. “Maak je klaar om te gaan”, schreef Bethesda. “Starfield is weg!”

de Het voorladen van Starfield begint op donderdag 17 augustus voor Xbox en Windows-pc gebruikers. Deze downloaddatum komt enkele weken voor de volledige lancering. Helaas zullen Steam-spelers wat langer moeten wachten om de game vooraf te downloaden.

Starfield voorgeladen bericht van Bethesda op Twitter

de Starfield preload begint woensdag 30 augustus voor Steam-gebruikers. Als toegewijde Steam-gebruiker ben ik niettemin verheugd om de game iets later voor te laden, omdat de downloaddatum nog steeds een beetje voor de releasedatum van Starfield in september ligt.

Als je dit nog niet hebt gedaan, zorg er dan voor dat je pc klaar is om op te starten met deze korte lijst met Starfield-systeemvereisten. Je kunt je ook voorbereiden op de release van de game door alle tot nu toe bekende Starfield-steden te doorzoeken.

READ  Ik bouw liever Honkai Star Rail Asta

Nog steeds op zoek naar meer? Hoewel een goede Starfield-wiki een nuttige bron van informatie kan zijn, doet onze nieuwe Starfield-database er alles aan om u dagelijks nieuws, doorzoekbare databanken en zelfs interactieve tools te bieden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *