De handmatige transmissieoptie van de Toyota Supra is een enorm succes

De handmatige transmissieoptie van de Toyota Supra is een enorm succes

Toyota Super

afbeelding: Toyota

Weer in november 2021, na besteding Een week rijden in een knalgele Toyota SupraHet verbaasde me hoe leuk ik het vond om in de auto te rijden. Maar de hele tijd dat ik de auto heb gehad, heb ik het ongelooflijk controversiële standpunt ingenomen dat het beter zou zijn om als derde te trappen. Dus vroeg ik Toyota om de Supra een hint te geven. Het was duidelijk dat Toyota overtuigd was door mijn superieure logica (en mijn logica alleen), want minder dan zes maanden later kondigde Toyota aan dat het precies dat zou doen. Ze zeggen dat autojournalisten slechte productplanners zijn, maar wie is nu de slechte productplanner, degene die besloot dat het alleen auto’s hoefde te zijn?

Ja, het blijkt dat de handmatige transmissieoptie van de Toyota Supra een enorm succes is geweest. Bij veel auto’s, zelfs high-performance auto’s, is het bochtenpercentage beschamend laag. Zoals zo laag dat we ons als liefhebbers van handgeschakelde versnellingsbakken zouden moeten schamen. Als 95 procent van de verkochte eenheden voor een bepaald model automatisch zijn, is het dan echt een wonder dat bedrijven het moeilijk vinden om bonentellers te overtuigen om hen een nieuwe handgeschakelde versnellingsbak te laten ontwikkelen die zo weinig mensen zullen kopen? Supra-kopers zijn echter anders gebouwd.

Route- en trackrapporten Dat 47 procent van alle verkochte Supra’s sinds Toyota ze als optie begon aan te bieden, handleidingen waren. Dat is bijna de helft! Toegegeven, dat is maar 1,216 auto’s, maar toch is dit een grote overwinning! En dat hebben we genoemd Schitterende handleiding Supra? De vraag is er duidelijk en is er waarschijnlijk altijd geweest. Hoe Toyota dat in de Focus-groepen heeft gemist, hebben we geen idee. Toyota heeft misschien geen focusgroepen gehouden over transmissievoorkeuren onder potentiële Supra-kopers. Misschien is dit niet gebruikelijk in de branche. Ik weet het niet. Ik ben geen productplanner. Maar ik begin te denken dat ik dat misschien wel zou moeten zijn.

READ  Het gerucht gaat dat de aankomende 15-inch MacBook Air een M2-chip zal hebben

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *